Вазура не губи наду да ће Гробари бодрити Партизан против Молдеа

Очекујемо да УЕФА реагује, сматрамо да смо преоштро кажњени – истиче млади функционер црно-белих
ФОТО: Н. Неговановић

Малатијом је, онако с поносом, одјекивало: „Где год ти да играш ту су твоји Гробари...!” Жуто-црни, упркос гротлу на истоку Турске, нису успели да анулирају капитал црно-белих из београдског мегдана: Партизан је, кад се све сабере заслужено, изборио пласман у плеј-оф Лиге Европе.

Отуд, српски севдах у срцу Анадолије: довикивање групе од око 30 најватренијих навијача, кадрих да превале 2.000 километара и пријатеља клуба, свим срцем уз Парни ваљак и у четвртак увече.

Генерални директор Милош Вазура, логично, у „празничном” расположењу, продукту најновијег успеха, извађене улазнице за предворје другог по вредности клупског такмичења на Старом континенту. Малатија је, по многима, тежи ривал него наступајући Молде?

Сваки ривал је тежак за себе, нема ту специјалне градације. Молде је, ако већ хоћете, вероватно, тежи, једноставно, та утакмица има много већу важност. Предност је што су Норвежани играли чак 127 минута у Солуну, дошли у Грчку са 3:0 и примили три гола?! Чуо сам се са нашим скаутима, директором омладинске школе Вањом Радиновићем, кажу да је Арис играо одлично, да је атмосфера била ненормално врела.

На жалост љубитеља фудбала: пред празним трибинама, сходно одлуци УЕФА да казни Партизан због расистичког понашања навијача у првом мечу с Турцима?

Очекујемо да УЕФА реагује, сматрамо да смо преоштро кажњени. Професор Вулетић је послао жалбу на превод, проследићемо је у Нион и очекујемо смањење казне, да можемо Молде да дочекамо пред навијачима. Чак су и људи из Малатије рекли да су спремни да сведоче и кажу шта је заправо било на тој утакмици, желе да учествују у процесу. Међутим, нема много времена, надамо се да ће УЕФА брзо да реагује, као што је то учинила и доносећи санкцију. Још има шансе, знаћемо у наредна два дана каква је ситуација.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Ili Vazura ne zna sta prica, ili je postao bezobrazan, ili mediji podmecu. Na sva zvona se objavljuje da je Nikolic u Vojvodini, a Pavlovic u Laciju a on govori da odlazaka nema. Ne bih da sam u njegovoj kozi. I da prodje Molde Partizan ce biti potrosni materijal u LE. Od pojacanja ni za jednog igraca. Eventualno Asano kome treba vremena, dok Sadik moze biti rezerva pravom pojacanju. FKP tone. Vucelic se zacementirao u politickoj funkciji predsednika, Vazura nesposoban za rad i saradnju sa Milosevicem, a Savo ubedjen da je "Partizanov spasilac" povlaci lose poteze trosenjem velikog broja mladih u pogresnom trenutku, stiteci na taj nacin bednog Vazuru zbog nedovodjenja pojacanja....U secanju mi je period kada su Zivkovic, Varga i Zvonko Popovic od mega talenata pretvoreni u prosecne igrace,a klub potonuo na korak ambisa Druge lige..
kapetan
samo kaznjavati bez publike dok se stoka kako sami sebe nazivaju ne opameti a da su pametni u upravi pustali bi na stadion samo zene i decu sa roditeljima a sto... pored mali ekrana
nada je za nesposobne
Da, da...pa samo se ti nadaj! Bolje zasucite rukave i pocnite da radite na otklanjanju problema koji se konstantno ponavljaju. Ne umete da uvedete red u svojoj kuci...Na kraju ce da nas izbace na neko vreme, a vi cete da se zalite i da se nadate...
Miki
Najveci krivac za losu organizaciju utakmice,ali zasticen kao medved
Miki
Takvi su uvek zaštićeni od vlasti
zasticen?
Od koga? Ha, ha, ha...
Fiki
Teško, dok je domaćih izdajnika u UEFA!
smesno
Ahahahhaha domaci izdajnici kazu oni koji su pisali transparent uefi i kukali

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.