Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Марин: Не знам да ли да будем срећан; Дегенек: У Београду ће све да гори!

Капитен Црвене звезде Марко Марин рекао је да екипа може да буде задовољна резултатом прве утакмице против Јанг Бојса
ФОТО:ЕПА/Петер Шнајдер

"Не знам да ли да будем срећан због резултата. Када смо водили 2:1 смо имали фантастичан резултат, али смо примили гол. Можемо да кажемо да смо задовољни резултатом и да је он позитиван пред реванш", рекао је Марин новинарима.

Звезда је у среду увече играла 2:2 са Јанг Бојсом у првој утакмици баража за Лигу шампиона. Милош Дегенек је казао да се нада проласку у групну фазу.

"Тешка утакмица, све у свему. Има много позитивних ствари, могли смо много тога да научимо. Боже здравља ћемо проћи и ући у Лигу шампиона. Ништа није готово, у Београду ће све да гори", казао је Дегенек.

Реванш ће се играти у уторак у на стадиону "Рајко Митић".

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sloba Delija
Samo iz gledanja utakmice uživo u Bernu se moglo videti koliko je ovo opasna ekipa. Neverovata komibinacija snage i brzine njihovih osam crnaca u ekipi. Igra im se zasniva na proboju po bokovima gde se ne zna da li su brži ofanzivci ili bekovi koji se pridodaju. Naježiš se od njihove kontre ili polukontre. Ovo je izvanredan rezulatat ali koji uopšte ne daje spokoj u revanšu. Miloje apsolutno izvlači maksimum iz ove naše (prilično prosečne) ekipe. Boaći, na žalost, nije ni senka onog igrača od pre dve godine. Ostala mu je samo želja, duel u skoku ne može da dobije, da zadrži loptu po zemlji, da uputi bitan tačan pas Garsiji,... Tomane mora da počne. Raša Pankov je igrao dobro i on je trenutno bolji od Milunovića ali ako bude igrao Oro od početka, bićemo u velikom problemu u vazduhu. Možda je zato bolje da igra Milun. Za Ivanića više nemam ni strpljenja ni reči. Bojim se da nam sezona sa njim prođe "čekajući Godoa". Po meni, samo zauzima nekom mesto u ekipi.
ejjj
Rezultat je više nego povoljan za Zvezdu, ali on za mene ne predstavlja nikakvu garanciju jer i dalje ponavljam da imamo trenera koji po znanju ne prati kvalitet grupe igrača Zvezde! Odbrana nam je i dalje neuigrana. srednji red kaska a centarfor Boaći nije ni za PLS, taj veze nema sa evropskim fudbalom, lepo se videlo kao iz aviona koliko nam je centarfor loš! Zvezda u Beogradu neće ići na pobedu već na nerešeno i to može biti pogubno! Plašim se da se ne ponovi scenario sa utakmice Čukarički – Molde!
Dexter
Degenek HIRURG !
Zvezda kao Ajaks
U Beogradu je dovoljno O:0 ili 1:1, zato je mnogo važno da Zvezda počne sa fizički spremnim igračima koji mogu igrati i u fazi odbrane , a da samo Marin ima slobodu da se ne vraća (Slično igra Ajaks sa Tadićem, kao lažnom devetkom), tj. sa tri špica : Vukanović, Marin i Mateo .
Marin i dva BRZA
Miloje to zna , ali mu takvu taktiku nedaju menadžeri koji prodaju Boačija, Pavkova,....
Željko Pavlović
Mislim da treba da budemo srećni.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.