Швајцарски „Блик”: Звезда има Борјана и Марина. Остатак? Па...

Швајцарски таблоид „Блик” после утакмице са Црвеном звездом у којој Јанг бојс није успео да тријумфује на домаћем терену објавио је мотивациони текст новинара Адама Кунца пред реванш у Београду
ФОТО: ФК Црвена звезда/Н. Митић

На ступцима листа „Блик”, између осталог, пише:

„Само 2:2 против Црвене звезде. Срби су играли и славили. У микс-зони су једни другима честитали. То је као кад славиш, што ти је свиран пенал, а лопта није још ушла у мрежу.

Још ниси ништа освојио и победио, а можеш да изгубиш све. Сад је Звезда та која може да изгуби све. Наравно, атмосфера на Маракани ће одузети дах и биће импресивна.

Али, кад је атмосфера дала гол?! Да ли децибели постижу поготке? Никад, колико знам. На терену, играчи Јанг бојса неће бити погођени било чим.

Неће бити бацања предмета и расистичких певања. Терен је прописаних норми. Трава је зелена. Противник има 11 играча. ВАР неће приметити атмосферу у комбију.

У Јанг бојсу знају да Звезда има врхунског голмана Милана Борјана и светску класу плејмејкера Марка Марина. Остатак? Одбрана? Па...

Може да се сломи, ево и сећања из прошле сезоне. Стартна позиција против Динама из Загреба је била скоро иста. Само 1:1 на стадиону „Швајцарска”. Разочарење...

А онда је Јанг бојс отпутовао у Загреб и победио бољу екипу од Црвене звезде. Сећања не дају голове, али могу бити злата вредна” – написао је новинар „Блика” Кунц.

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miconi
Komentar je na mestu. Igraci su ti koji odlucuju na terenu i ono sta se tog trenutka desava u njihovim glavama. Ali mislim da su ekipe slicnog kvaliteta s tim sto Zvezda ima jednog MARKA MARINA koji je van seriski igrac i jedina prava desetka posle Piksija . A to je mnogo !!! Upravo ono sto ce napraviti razliku u najboljem slucaju. ZVEZDA MORA DA IGRA NAPADACKI FUDBAL . Nema defanzive . NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA. SRECNO MOMCI !!!!!!
rasni golgeter Boaći
Odgovor švajcarskom “Bliku” i novinaru Kuncu, a koga vi imate osim švajcarske garde, lične garde rimskog pape, stalnih učesnika na paradi ponosa u okviru sve katoličkih igara promiskuiteta, koje se održavaju svake druge godine!
straja
Jadni "rakari"...nadaju se da ce CZ da ih obraduje...a sta ocekuju od svojih...pitama se ?Zvazda im jedina nada!!
Srbijanac
Zvezda ume da igra velike meceve tako da sve osim pobede dolzai u obzir
Falko
Ovo je vise bodreci clanak nekog simpatizera Jang Bojsa koji pise za ovaj list. Ponovo prozivke na nas racun za rasizam i bacanje predmeta, kao da je na zapadu sve bas pod konac....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.