Боаћи спреман за Бајерн, Павков се још брже опоравља

Ричмонд Боаћи приводи крају индивидуалан рад после повреде задње ложе и ускоро ће бити потпуно уз екипу
ФОТО: М. Ивановић

После серије удараца из окрета и тестирања мишића, послао је Ричмонд Боаћи оптимистичну поруку:

Бићу спреман за утакмицу са Бајерном!

Како сада стоје ствари, тренер Милојевић ће моћи да рачуна на два центарфора у Минхену.

Павков се још брже опоравља од Боаћија и највероватније ће бити стартни шпиц против Бајерна, док Томане нема право играња због црвеног картона против Јанг бојса.

Португалац је те вечери добио ударац, али нема проблема и редовно тренира. Очекује се да има запажену минутажу у суботу кад на највећем српском стадиону гостује Инђија.

Проба за европску премијеру у групној фази планирана је за суботу у 18 часова, неизвесно је учешће Марка Марина, који би могао из превентивних разлога после лакше повреде да прескочи првенствени дуел и у потпуности се спреми за минхенски изазов.

Проблем за Милојевића је повреда Гобељића, због које није био у комбинацији за претходне две утакмице репрезентације.

У случају да једини класичан десни бек међу лиценцираним фудбалерима не буде у стању да игра наредне среде, тренер ће морати да импровизује и највероватније на то место постави Дегенека.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

trancer alijas Zvezdaš!!!
Boaćija u tim od prvog minuta i nema bojazni za nas! Osećam da će Boaći, ako bude u timu dosta toga učiniti. Kao veliki fan Boaćija verujem u njega! Ko ne veruje ne mora, uveriće se!
trancer ex Zvezdaš!!!
После серије удараца из окрета и тестирања мишића, послао је Ричмонд Боаћи оптимистичну поруку: Бићу спреман за утакмицу са Бајерном! Posle ovakve poruke, Bajern treba da se najozbiljnije zamisli, jer ako Boaći zapreti, tada se Bajernu loše piše! Setimo se samo kako je bilo uoči finala kupa! Boaći se tada razmetao bahatim pretnjama onom timu u nekrofilskim dresovima! Bilo je pitanje hoće li dati jedan ili dva gola a onda je došao srednjoškolac Pavlović, direktno sa pismenog zadatka iz Matematike, ušao u svlačionicu u poslednji čas (zbog saobraćajnog kolapsa) i stavio nemilosrdnog strelca (iz penala) Boaćija u mali džep na šorcu! Eto, kolika opasnost preti Bajernu od našeg “kapitalca” Boaćija”! “Glupost i svemir nemaju granica! Za svemir nisam siguran. (Albert Ajnštajn).
KONTRANAPAD kao1991.
Boači i Pavkov na klupu , a u napadu Vukanović, Mateo i Marin, pa na brzu kontru šta nam Bog da ! Uostalom, Zvezdai je 1991. na kontranapad pobedila Bajern u Minhenu.
Kapitalac druže
Stvarno si toliko najpametniji da ćeš ti, takav, iza te tastature nekome da sudiš, ma i treneru petlića a kamoli treneru Zvezde, i to najuspešnijem u istoriji??? Izvini, Fergusone, nisam te prepoznao zbog tog akcenta, vuče malo gore, ka Edinburgu pa mešam... Ali mora da si ti, ovako stručan samo ti možeš da donosiš ovako nebulozne zaključke! Izvini, molim te!
Ben kapitalac
Tvoj predlog je zanimljiv ali zaboravljaš jednu sitnicu a to je da na klupi Zvezde sedi dokazani bunkeraš taj pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija doktor Milojević, koji je na ratnoj nozi sa ofanzivnim fudbalom! Prema tome kontranapad Zvezde ostaje samo pusti san! Igraćemo protiv Bajerna isto kao I protiv PSŽ, Liverpula i Naplija u gostima. Doživećemo katastrofu a onda će opravdanje biti koliko koštaju igrači Bajerna a koliko igrači Zvezde!
Danilo
Taj Gobeljic je non stop povredjen! Sta radi taj covek? Strasno...
BG
Gajic nije registrovan za LS

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.