Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Милуновић: Три пута сам утрчавао на исто место, а Марин је слао лопту иза мене

Гол за преокрет. Штопер у улози играча одлуке. Немања Милуновић
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Повратник у репрезентацију Србије Немања Милуновић затресао је мрежу за 2:1 у 87. минуту. Био је то, испоставило се, одлучујући тренутак за прву обострану победу у европској елити. 

Дуго се очекивало да зимско појачање проради и у нападу, да погоди циљ из прекида и обрадује навијаче, иако му сналажење у офанзивним излетима није у опису радног места.

Боље је што сам погодио сада, кад је било тако важно, него на некој претходној мање битној утакмици – сијао је од среће Немања Милуновић.

Покушавао је Милуновић и пре одлучујућег 87. минута да затресе мрежу на исти начин, није му успело због чега је готово изгубио наду да чини добар потез приласком првој стативи.

Три пута сам утрчавао на исто место, а Марин је слао лопту иза мене. Одлучио сам да четврти пут одем на другу стативу, али сам у последњем тренутку у глави преломио да је покушао још једном на прву, срећом исплатило ми се.

Дефанзивац црвено-белих не жели ипак, да себе ставља у први план:

Важни су били погоци Вулића и Боаћија, иако је трећи гол само потврдио нашу победу. Битније од свега је да смо имали одличан приступ игри у другом полувремену. Кад је тако онда можемо да победимо сваког ривала.

Тотенхем ће Црвену звезду 22. октобра на „Вајт харт лејну” дочекати са само једним бодом, црвено-бели имају три и неочекивано бољи положај у односу на вицешампиона Европе.

Рано је да причамо о пласману у осмину финала. Ако нам се укаже шанса да прођемо групу даћемо све од себе да је искористимо и направимо огроман успех – закључио је Милуновић, додавши да је погодак против Олимпијакоса посветио супрузи и деци као највећој подршци у животу.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Molim?
Sima sever
Sa ovakim Milunovicem napadamo vrh Evrope.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.