Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Милојевић: Гледаћемо на Тотенхем као да је у најбољој форми

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да његову екипу не оптерећује то да ли је Тотенхем у кризи и да фудбалери српског клуба немају чега да се плаше у Лондону
ФОТО: ЕПА/Коца Сулејмановић

Спремићемо се као и до сада. Даћемо све од себе да играмо добро. Имамо велико поштовање према свакој екипи, не само Тотенхему. Немамо чега да се плашимо. Пробаћемо да играмо своју игру. То је једноставно то, остало је празна прича – рекао је Милојевић на конференцији за новинаре у Лондону.

Звезда ће у уторак од 21 час гостовати Тотенхему у трећем колу Лиге шампиона. Прошлогодишњи финалиста тог такмичења Тотенхем је у резултатској кризи.

Гледаћемо на њих као да играју у најбољој форми. Да ли је код њих криза или не, уопште нас не оптерећује. То је јако добар тим. Имају проблема, али су и даље једна од најбољих екипа у Премијер лиги – казао је Милојевић.

Додао је да ће Звездиним фудбалерима много недостајати навијачи, којима је забрањено присуство у Лондону. Звезда ће бити без повређеног Ричмонда Боаћија.

Кад нема неког играча, потенцира се да фали. Нисам из те филозофије, нико ми не фали. Против Олимпијакоса није био Павков... То је саставни део фудбала. Не бих волео о играчима који нису ту. Имам апсолутно поверење у све који су са нама – рекао је тренер Звезде.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ajde ne sviraj
Ne sviđa mi se kako je Milojević izgledao na konferenciji za štampu! Bio je nekako utučen, nerspoložen, kao da je pod dejstvom lekova za smirenje! Takvo raspoloženje se prenosi direktno na igrače. Igrači Zvezde moraju shvatiti da je na suprotnoj strani samo 11 igrača Totenhema i ako budu borbeni do srži i ako se unapred ne predaju, možemo čak i dobro proći u Londonu! Najvažniji je pristup! Ćolo Simeone bi sa ovim igračima Zvezde dao tri komada u Londonu!
Pedja
Ja sam siguran da ce Milojevic sastaviti najbolji tim i odrediti taktiku. Ono sto bih ja uradio je da bih stavio Vukanovica kao spica. Tomane me nije ubedio do sada, osim da je jak u duelu. Vukanovic je visok, zna da skoci, zna da potrci, sutne. Sa brzim igracima Garsijom i Van la Parom, mogao bi lako da istrci neku kontru, a Marin ce znati da im ubaci tacno gde i kad treba.
STRUČNjAK
Bravo, ne samo da je Vukanović viši, brži, nego i više trči od Tomanea. Sve rečeno za pametne trenere, koji znaju da BRZINA pobeđuje. !
Miloje
Ti ces gledati 6 golova u borjanovoj mrezi!
Željko Pavlović
Jeste.
Stari zvezdaš
Znači Miloje opet bunker. I ako bude 1 0, 2 0, ne daj Bože 3, 4, opet bunker i samo bunker, pa kad stvorimo 1 šansu kao Marinovu protiv Bajerna, imaćemo o čemu da pričamo slećih 10-ak dana kako nismo imali sreće. Do utakmice sa Partizanom sam te cenio, al posle ove poslednje bruke sa njima, ja sam razočaran.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.