Веровали или не: Партизан због деце плаћа 5.125 евра

УЕФА је новчано санкционисала Партизан за пропусте у организацији меча са АЗ Алкмаром, у оквиру првог кола Групе Л Лиге Европе
ФОТО: В. Марковић

Црно-бели у касу европске куће фудбала морају да уплате 5.125 евра, продукт убацивања предмета у терен.

Звучи сензационалистички само због чињенице, дуелу српског и холандског представника у другом по рејтингу клупском такмичењу на Старом континенту присуствовала су само деца старости до 14 година?!

Подсетимо, Партизан је претходно кажњен са две утакмице играња пред празним трибинама због „расистичког понашања” навијача на мечу са турском Малатијом.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

KG
Nisu problem godine dece, problem je sto od 20000 dece 17000 navija za Zvezdu. Verovatno ih je Terza nagovorio da bacaju predmete u teren.
Karlo Veliki
Slavko Sajber je svojevremeno iskoristio priliku da zabijen klin medju Srbe znajuci da su kao navijaci podeljeni na vecite i da su ostrasceni, ali u Srbiji to tada nije shvaceno ozbiljno. Sada iste poteze povlaci Ceferin, ali na podmukliji nacin. U nasoj poodvojenosti, i politici EU prema Srbiji, stao je na jednu stranu uz prijateljstvo sa Kokezom, cepajuci navijacki korpus iz koga se radja ono sto vidimo i sa kaznama iz UEFA. Partizan ce biti kaznjavan u nedogled, poput u kosarci u vreme Duleta Vujosevica i Covicevog poslusnika Leona Deleona, bez obzira sto je kazna finansijski minorna.
Луциано
Ако нека плаћа добио је заузврат хиљаде нових навича слика која је виђена показала је да се партизан воли свим срцем .желео БиХ да се осврнем на тим партизана ево иде зимски прелазни рок иду припреме за које Саво каже да ће бити кључне у стварању тима за лето 2020. .е па да видимо како стоје ствари .стално се говори немамо ротацију и ту су људи у праву Саво је вратио у живот Урошевића. Остојића. Суму али питам се шта је са резервном задњом линијом пешукић. Динга. Вујачић. Брежанчић. Шеховић .ни један од њих није ни близу првог тима а ни такмичења у којем се такмичио .ако узмемо да на зиму треба продати Милетића и Павловића ко је тај који ће искочити на њихова места ..НЕМА? Лобирањем Тошића да дође натхо сам је себи скочио у стомак зато што Израелаца плени а тошић није прорадио иако га овај кљука лоптама здруге стране запостављен је асано- .ако се прода здјелар треба нам замена даље суму због истека уговора на лето треба продати на зиму и онда шта .пуно пуно питања ће бити за саву
Pigeon
To je bilo jedno zaista lepo vece za ceo svetski fudbal. "Najlepsa noc evropskog fudbala" kako neko vani rece...Ali i deca treba vec od sada da se uce sta smeju, a sta ne smeju. Mislim da je kazna vise simbolicne prirode...
moma52
Bravo za komentar. Sa komšijom ,vatreni navijač CZ, smo razgovarali i to činimo prijateljski godinama uz pićence,nakon svake pa i ove utakmice. Tada sam kao vatreni partizanovac njemu rekao da ćemo biti sankcionisani (opravdano),za zakrčene prolaze i bacanje predmeta oko terena.. Kakvu smo poruku poslali ?Da ne znamo da organizujemo utakmicu i da od malena učimo decu pogrešnom ponašanju na stadionu.Ako ne mogu (a mogu) ove idiote da nateraju da sede na mestima koje su platili,kako ne mogu da narede deci i odrede gde će sedeti i šta sme,a šta ne sme da se radi na stadionu za vreme utakmice.
Daki
Kakvi roditelji, takva deca... Divljaštvo se uči u detinjstvu...
Miki
Ništa, da se sledeći put smanji granica na 9 godina

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.