Звезда са Тотенхемом за европско пролеће (среда, 21 час, САСТАВИ)

Чињеница је да смо сасвим друга екипа код куће, извукли смо поуке у Лондону – каже тренер Владан Милојевић
ФОТО: ФК Црвена звезда
Црвена звезда – Тотенхем (21 час, РТС 1, Арена спорт 1)
Стадион: „Рајко Митић“. Капацитет: 52.000. Судија: Карлос дел Серо Гранде (Шпанија).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Милуновић, Дегенек, Родић, Вулић, Кањас, Гарсија, Марин, Ван ла Пара, Павков.
ТОТЕНХЕМ: Газанига, Фојт, Алдервајрлд, Санчез, Дејвис, Сисоко, Ендомбеле, Али, Ериксен, Сон, Кејн.

 

Београдски спектакл! Вицешампион Европе Тотенхем гост је првака Србије Црвене звезде у утакмици која у великој мери може да скроји расплет око путника, уз Бајерн, у осмину финала Лиге шампиона.

Милојевићев тим би се у случају подвига и тријумфа пробио на друго место на табели и са већ „обезбеђеном” визом за европско пролеће наставио борбу за узвишено дело.

Све су то за сада звездашки снови, а могли би да постану јава у среду пред поноћ ако Певци не избегну клопку у врелом лонцу Маракане.

Очекује нас велика утакмица, као већ сијасет овде на нашем стадиону. Долази нам реномиран противник из фудбалског крема, знамо сви шта значи Тотенхем. Имамо прилику да пред нашим навијачима, у Србији, играмо против екипе која је направила много добрих ствари у Премијер лиги Енглеске и Лиги шампиона. Поносан сам и мислим да ћемо се представити у лепом светлу, да будемо као и свих ових година на Маракани. Урадићемо све што је до нас да играмо без превеликих очекивања и стреса, нема посебног оптерећења – истакао је Владан Милојевић.

Колико смете да будете офанзивно оријентисани против екипе квалитета Тотенхема?

Извукли смо позитивне поуке, можете доста да научите. Чека нас сасвим другачија утакмица него у Лондону. Видећете шта смо спремили, морамо на доста сегмената да обратимо пажњу. Не смемо да дозволимо неке ствари које смо радили у Енглеској.

Колика је предност што имате иза себе рушење Ливерпула или је то сада проблем јер ће Тотенхем сигурно озбиљније да вас схвати као екипу која далеко боље игра на домаћем терену?

Чињеница је да смо сасвим друга екипа код куће, пред пуним стадионом, огромна је количина енергије. Упознат сам како се размишља у звездашкој јавности, а где има велике љубави се и претерује. Пишемо нову историју, то је најбитније у фудбалу.

Да ли је Олимпијакосова игра против Тотенхема у Атини рецепт за супротстављање Певцима?

Гледали смо све... Тотенхем им доста добрих играча, али све су утакмице на свој начин. Предвиђања су једно, кад изађете на терен све пада у воду. Морате да будете концентрисани на тај тренутак, на нове ситуације. Да ли је нека водиља, не знам. Тотенхем је све утакмице одиграо на различит начин, знајући Покетина, не прилагођава се. Видећемо шта ће премити, а и шта ми њима.

Верујете ли у репризу утакмице Ливерпула?

Увек верујем у позитивно, да можемо да направимо доста добрих ствари. Нисам неко ко обећава, не сањарим, важно је да се припремимо добро. Нема потребе за поређења.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Debeli
Da igraju Nikolic , Stojiljkovic i Piper imali biste neke sanse !
Иван ФКЦЗ
Звездо од рођења , увек уз тебе . Сам храбро.
MX.
Samo hrabro Zvezdo! Pobedili smo vec sampiona Evrope,a onda mozemo i vicesampiona isto. Prekidi igre su nase najjace oruzje i masta Marina. 2 1 ZA Zvezdu. Pavkov i Milunovic.
Bari idiot
Zar neko još u to veruje. Sa čime ili sa kim u Evropu. Zeleni ste mnogo.
Ja
Baš vam dobro ide.
CRO-bari idioti
Ne niko vise ne veruje u to, sad svi veruju u tita, jugoslaviju, bratstvo i jedinstvo i jugoslovenski fudbalski klub partizan.
Прикажи још одговора
Bio bi zadovoljan i minimalnim porazom. Imamo pravo na mastu. I ja mastam o pobjedi ali Kejn, Eriksen... Samo da ne bude opet petarda. Ako nekome nije jasno zasto ovako kazem neka se sjeti gdje Totenhem zavrsi prosle godine.
Zoran CZZG
A ti se seti gde je Liverpul završio.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.