Бјековић: Желим Србију на ЕП и Партизанов бар бод на „Олд Трафорду!”

Ненад Бјековић, потпредседник ФС Србије и легендарни центарфор, тренер и функционер Партизана, прославио је 72. рођендан!
ФОТО: В. Марковић

И, знате ли шта је, окружен дугогодишњим пријатељима, између осталих и селектором Љубишом Тумбаковићем, пожелео?

Желим да се репрезентација Србије пласира на Европско првенство 2020. и да Партизан освоји бар бод у четвртак против Манчестер јунајтеда на „Олд Трафорду” – истакао је расположени Бјековић, очито уверен да би у првој половини идуће године могао да ужива у партијама Орлова и Парног ваљка на великој сцени.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

saguenay
Taman jos da promenite 150fudbalera u reprezentaciji pa cemo mozda da se plasiramo.
tako je
pozdrav od Lazzzze
Luka Miličić
- Nenade, kada ćeš se uozbiljiti već jednom...?
istina
United je potcenio Partizan i izostavio pola igraca i zato je jedva je pobedio Medjutim posle toga United da igra deset utakmica u Beogradu, dobio bi svih deset puta po 5:0
moma52
U mentalitetu ostrvskih igrača ne postoji pojam "potceniti". Koji je najbolji sastav MU ni sam Solskijer ne zna. Međutim, koji god sastav da izvede bolji je i jači od svakog srpskog tima. Prema tome, te pubertetske priče su ravne zrelosti ljudskog bića u tom uzrastu. Za one koje znamo (Matić,Pogba i sl.) realno ni nema mesta u MU. Totenhem nikad slabiji i uvali pet komada. Isto može da se desi i Partizanu,jer selekcija u tim klubovima je rigorozna i sigurno imaju kvalitet,samo da ga ne ispolje protiv nas, inače zna se.To su klubovi koji nastupaju sa autoritetom i uvek znaju čiji ugled brane,tako da je o potcenjivanju izlišno govoriti.
Brisel66
Totenhem je takodje podcenio CZ u Londonu,bez obzira na 5:0. One silne zicere koje su imali kao da iz sazaljenja nisu hteli da vise pune mrezu Borjana. Inace kada bi protiv CZ igrali maksimalno ozbiljno i 20 utakmica mogu ih uvek sa lakocom pobediti sa 5-7 golova razlike.
Прикажи још одговора
Kao sto sam rekao pred Totenhem u Londonu samo da ne bude pet komada. Nazalost bilo je. I sad isto. Samo da nije pet komada ostalo je dobro. Ovu utakmicu zaboraviti i koncetrisati se na AZ.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.