Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Марин: Девет разлике? Да није реално не би било тако

Тотенхем је након 5:0 у Лондону синоћ славио убедљиво и на стадиону „Рајко Митић“ 4:0 у мечу Б групе
ФОТО: И. Веселинов

Капитен фудбалера Црвене звезде Марко Марин признао је да је девет голова разлике из двобоја са Тотенхемом у Лиги шампиона реално стање и да у супротном не би била толика разлика.

Тотенхем је након 5:0 у Лондону синоћ славио убедљиво и на стадиону „Рајко Митић“ 4:0 у мечу Б групе.

- Резултат је такав. Да није реално тако не би било. Је ли тако? - искрен је Марин у разговору са новинарима после утакмице.

Марин, ипак, наглашава да би све било другачије да су црвено-бели искористили бар једну од неколико прилика Милана Павкова и Раџива ван Ла Паре.

- Могло је боље. Били смо коректни у првом полувремену, нисмо им допустили шансе, али на овом нивоу ти мораш своје да искористиш. Ми смо имали две огромне, морали да их искористимо и онда би била другачија утакмица.

Жал остаје за великим шансама, али је јасно да је квалитет на страни вицепрвака Европе, подвлачи Марин.

- Признајемо да је квалитет пуно на страни Тотенхема, да је заслужено победио, али ипак је штета због прилика - закључио је он.

Црвена звезда наступ у Лиги шампиона наставља 26. новембра када дочекује минхенски Бајерн.

Коментари34
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Старац Вујадин
Читам коментаре појединих "неутралних" навијача и невероватна ствар. Све се свело да комшији цркне крава. Ако ћемо о ЛЛ лиги и једнима и другима судије су помагале и тачка. Када је Звезда у питању, то је реалност клуба. Срамно је да једну историју, један бренд игром урушавају. Када је Звезда у групи, са неким тимом макар је то неки тим из земље које нам је својевремено служила за гол разлику, сви се радују. Схватају да ће побољшати гол разлику. Доста је брукања и овакви какви смо, мислим и на једне и друге неби требало ни да играмо у Европу. СРАМОТА и немоћ. Угасите светла на стадионима, мање ћете се брукати.
Cedo
Igraci Crvene Zvezde ne zalazu se na utakmici i to je najveci problem. Jedan zuti karton na kraju utakmice. To je pokazatelj zelje za pobjedom. Milan Zivadinovic je u pravu kada kaze da mora na utakmici sve da prsti od startova i borbenosti. Moraju pogledati Slaviju iz Praga kako se bore njeni igraci nogama i rukama protiv Barcelone.
Mika
Vrednost igrača Totenhema je 840 miliona evra dok je Vrednost Zvezdinih igrača 52 miliona Evra. Nerealno je očekivati da se pobedi klub koji je 19 puta skuplji. Liverpul je izgubio na Marakani iako je njegova vrednost skoro 20 puta veća od Zvezdinog. Ali čuda se ne dešavaju tako često. Olimpijakosova vrednost je 90 miliona evra Vrednost Salcburga je 84 miliona evra, Krasnodar 148 miliona evra Zvezda je pokazala da se može uspešno suprostaviti klubovima koji su bar približne vrednosti. Budimo realni Zvezda je dve godine uzastopno izborila učešće u ligi šampiona počevši od prvog kola kvalifikacija to nije pošlo za nogom ni jednom klubu u evropi. Svaki bod u ligi šampiona je veliki podvig. Zvezdo glavu gore svake godine bićemo sve bolji.
pera2
Ej moj Marine i ti se uklopio u ovo sivilo...sad vise niko ne veruje u ovu zvezdu...Milojevic je najveci krivac zbog kukavicke taktike i pored toga dobili smo 9 golova u 2 meca..a pre par meseci smo mislili da mozemo da igramo sa top ekipama,trcanje nam je nula...sad odjednom i trener veruje da njegov tim moze samo da skuplja lopte ekipama poput Totenhema i Bajerna..
Čis opsajd
Marine, dok ti STOJIŠ i vičeš na sudiju umesto da IGRAŠ Totenhem PORED TEBE izvodi kontru i daje gol. Rodić na krilu, niko od ''gospode'' iz srednjeg reda ni ne pomišlja da malo pusti korak i da zatvori njegovu poziciju, taman posla da neko odsprinta nazad, čak ih je i sudija pretrčao... a Rodić se vraća iz napada u odbranu brzinom rekreativca... pardon, reprezentativca sam mislio. Žander iskače ko osigurač, ostali ko iz neke seoske lige da su skupljeni. Znači zalaganje čista nula. Ali zato istorijski trener nema šta da zameri igračima.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.