Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Тошић: Љут сам, могли смо више на Олд Трафорду

Саиграчи са „свежијим” крштеницама у четвртак су били импресионирани „Олд Трафордом”?
ФОТО: И. Веселинов

Стекао сам сличан утисак... Лично, љут сам, могли смо много више да пружимо. Једноставно, да играмо! Нико није требало да предрибла петорицу играча, протури двојици кроз ноге и постигне гол. Само – нормално, опуштено. Опет, не могу никоме да замерам, искуство долази кроз године, утакмице. Вероватно сам и ја у млађем добу радио сличне ствари. Дакле, криво ми је што нисмо били мало бољи, иако имамо квалитет за то – тврди Зоран Тошић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
Stisni m... pa to kazi "biseru" Pavlovicu (centralnom beku) koji naustrb Kluba svako malo vezba posao zadnjeg veznog.
Teodor
Tošiću bolje da ćutiš, kako te nije sramota. Najgori si u ovom timu, ne možeš da se sastaviš sa loptom, samo trčkaraš. To što ponekad daš gol ne može da sakrije tvoje nezalaganje i slabu igru. Umesto da grizeš i pokažeš primer ovim mlađima ti otaljavaš. Bojim se da ćeš, kao do nedavno Saša Ilić, da još godinama zauzimaš mesto mlađima i skupljaš novce za penziju.
notorius
Nije vam to Ling long liga. Gde imate sklanjalice i sudije. Ipak je to treci tim Mancestera
Dinca
Naravno kolega 2 utakmice i vi ni vise ni manje nego 0:9 a trebalo je po zicerima da bude 2:16, jer tu ne bese Igora Stojilkovica da u 90 i nekom minutu sudi 2 nepostojeca penala za starletu kao protiv Indjije ili Bojana Nikolica protiv Napredka iz Krusevca, pa da onda taj tzv sudija Bojan preti 2x telefonom sudijskoj legendi Radomanu, koji ga je optuzio da je u 98 m priznao neregularan gol CZ. Da bio je to 3.tim MJ,ali se tesimo saznanjem da je CZ, u sred Beograda na nasem najdubljem stadionu pobedio 4.tim Arsenala sa 1:0,a juniorski tim Kelna koji je jedeva skuckan i dosao je u Beograd sa tacno 11-ero dece bez i jednog rezervnog igraca i trener je tog dana promenjen a CZ se minutama brukala i nekako na jedvite jade pobedila tu decurliju sa mizernih 1:0.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.