Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Марин: Несрећно смо испали... Тешко је и објаснити пенал

Звезду су три минута делила од европског пролећа и да заврши на трећем месту Б групе Лиге шампиона, али је Јасер Ел Араби из пенала, након играња руком Жандера, одвео Олимпијакос у Лигу Европе
ФОТО: БЕТА/АП

Капитен фудбалера Црвене звезде Марко Марин рекао је да му је тешко пао пораз и елиминација из Европе од Олимпијакоса, посебно због промашеног пенала Томанеа.

Звезду су три минута делила од европског пролећа и да заврши на трећем месту Б групе Лиге шампиона, али је Јасер Ел Араби из пенала, након играња руком Жандера, одвео Олимпијакос у Лигу Европе.

- Наравно да је тешко, примили смо гол неколико минута пре краја. Тешко је и објаснити пенал… Имали смо све у нашим рукама да завршимо утакмицу - рекао је Марин новинарима после меча у Атини.

Марин је свестан да су црвено-бели у финишу испустили велику прилику да презиме на међународној сцени.

- Улазак у групну фазу Лиге шампиона је позитивна ствар, али утакмице против Бајерна и Тотенхема наравно да нису позитивни. Против Олимпијакоса имали смо велику шансу, на крају смо несрећно испали, промашили пенал и примили гол - закључио је капитен Звезде.

Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Brane
Zasto ga niko ne pita zbog cega nije smeo da izvede penal
misa tumbas
prvi put u zivotu mi je stvarno zao sto se zavrsio zvezdin nastup u evropi jel ovo sto smo do sada gledali je stvarno bilo za uzivanje
Miki
Objektivno je Oli bolji a zašto su dovedeni škart igrači u prelaznom roku i gde su zarađeni milioni od LŠ, to je pitanje za Upravu i Milojevića!
Kokos
Marin još jednom pokazuje da je lakrdijaš. prijetio je svim rivalima ove sezone protiv kojih je Zvezda igrala ozbilje utakmice i u takvih šest mečeva Crvena zvezda, šampion nad šampionima ostvarila je šst poraza i fantastičnu gol razliku od 0:21. pet mečeva u Ligi šampiona u nizu i gol razlika 0:19, kada se tome doda vječiti derbi gol razlika 0:21 i u svim mečevima Crvene zvezde najbolji igrač golman Milan Borjan. To dovoljno govori o timu koji je kriminalni lider šing pong lige.
@kokos
A vi u vecitom derbiju imate 0:55 pa ti sad vidi sta je gore
Zuk
Histerija navijaca nad Zanderom zbog penala a on je imao los trenutak i to je sve.Koliko zvezdasi mislim, na navijace nemaju veze sa fudbalom i proklinju ga pokazace vreme.Ukoliko bude otisao iz Zvezde voleo bih da predje u Partizan za iste pare koliko ga je zvezda platila.
misa tumbas
on je morao da obavi taj zadatak jer nece ziveti posle zavrsene karijere u Srbiji . Kazu zasto Tomane ? pa isto....3 za 3 odigrano da bi oba bratska kluba dobila punu premiju UEFE

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.