Почетна

Звезда би, уз помоћ Војводине, могла до титуле против Вождовца (уторак, 16,00 часова, САСТАВИ)

Црвена звезда је пропустила да уочи Васкрса постане шампион Србије. Нова прилика пружа јој се у уторак, како би се то догодило постоје два услова
ФОТО: И. Милутиновић
Вождовац – Црвена звезда (уторак 16,00, ТВ Арена 1)
Стадион Обилића. Судија: Дејан Сантрач. Помоћници: Дејан Поточан, Бојан Бановић.
ВОЖДОВАЦ: Поповић, Терзић, Михајлов, Ивковић, Радивојевић, М. Павловић, Петровић, Асани, Ћирковић, Красић, Стојановић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, Петковић, Рендулић, Луковић, Ибањез, Доналд, Ле Талек, Срнић, Плавшић, Ристић, Сикимић.

 

Први услов је да изабраници Миодрага Божовића славе од 16 часова на Врачару против Вождовца, а да затим око 19,20 стигне информација са Бановог брда да је Чукарички изгубио од Војводине.

Нормално је да размишљамо у правцу да нам је потребна победа, јер желимо да што пре решимо око титуле, чекамо је од јануара. Неће бити лако против Вождовца, иако у последњих шест утакмица има пет пораза и реми учиниће све да нас поремети. Надам се да ћемо се приближити титули, јер је чекамо од јануара – изјавио је Миодраг Божовић, шеф стручног штаба Црвене звезде.

Нагласио је искусни тренер да стање терена и кадровски проблеми нису алиби, противнику је доделио максимално поштовање:

Искусна је то екипа, мало се опустила после пласмана у плеј-оф. Чврста дефанзивно, има можда и најбољег штопера у лиги Михајлова. Синђић игра и у вези и одбрани, од Павловића полазе акције. Најважније је да њега зауставимо и спречимо да дели лопте.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Djukin fan
Nakon 20 minuta...ocaja i provalije Petka i Babunskog...dalje gledanje ovog mucenja i neznanja..nije preporucljivo..uzas
Expert
Idemo Vozdovac!! Samo jako!! Uoci utakmice Zvezde protiv Vose i Cuke nisam ostavio komentar na zurnalu u kojem dajem podrsku protivnickom timu Zvezde pa Zvezda nije pobedila,ali sad sam ipak napravio presedan ali nema veze.Cuka ako pobedi Vosu Zvezda jos uvek nije sampion.
Srbija zemlja Zvezdaša
Titula, titula, slavice se titula.
Dzon Vejn
Titula,slavice se placena titula.
kole
Ovo sto kaze za stopera mi nesto smrdi...mozda nam je Mihajlov prva meta plus jedan inostrani.
Ivan
Mora da pobedimo sve do kraja i da se ne oslanjamo ni na ciju pomoc,jer smo najjaci.Zvezda sampion!
Luj Viton
Ovo da se ne oslanjate ni na ciju pomoc,jel to vazi ni na pomoc sudije?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.