Почетна

ЦРВЕНО-БЕЛИ ДЕРБИ: Звезда са резервистима, Војводина за Европу (17 часова, САСТАВИ)

Миодраг Божовић је 16. годину бављења тренерским послом украсио првом титулом у каријери
ФОТО: М. Рашић
Црвена звезда – Војводина (17 часова, ТВ арена)
Стадион: „Рајко Митић”. Судија: Ненад Ђокић. Помоћници: Немања Петровић и Ненад Курчубић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, Цветковић, M. Стојановић, Едсон, Анђелковић, Ристић, С. Стојановић, Гаврић, Бабунски, Плавшић, Сикимић.
ВОЈВОДИНА: Кордић, Лакићевић, Милетић, Росић, Настић, Секулић, Максимовић, Малбашић, Мелег, Бабић, Трујић.

 

Имао је Миодраг Божовић прошлог лета богате понуде, али је одлучио да прихвати изазов у Србији и сада је дошао до задовољства које не може новцем да се плати.

Никад нисам био срећнији у тренерској каријери – поручује у данима славља Миодраг Божовић.

Први пут сам узео титулу са неком екипом и то великом Црвеном звездом. Са овим клубом сам био победник Купа Југославије 1993, сада сам као тренер шампион Србије. Ових дана сам много задовољан.

Титула је освојена, али реноме клуба не дозвољава Црвеној звезди поразе. Зато данашња утакмица против Војводине није без резултатског значаја.

Чека нас тешка утакмица, Војводина је у изванредној форми. Нисам одавно видео у српском фудбалу да је екипа имала пресинг као они у другом полувремену против Чукаричког. Незгодно је и јер играмо без публике, видели смо како то изгледа. Као да смо на тренингу и то је највећи проблем.

У обради информације да је Црвена звезда оверила титулу после победе Војводине над Чукаричким, изостављана је чињеница да су Новосађани више однели најтрофејнијем српском клубу у овој сезони него што су донели.

Ремијем на „Карађорђу“ прекинут је низ победа и пропуштена прилика да се настави ход ка апсолутном европском рекорду.

Војводина нам је и однела и донела у овој сезони. Жао ми је због рекорда, ко зна кад ће се опет указати шанса за то. Циљ је једино титула, било нам је тешко да одржимо ритам и форму, први смо постали већ у децембру. Сваки играч мора да има мотив, а то је дрес који се носи. Даће максимум ко год да игра.

Најавио је Божовић да ће шансу добити неколико момака са мањом минутажом у досадашњем делу првенства.

Играће Гаврић, тренирао је изванредно и наметао се. Биће још промена, на терену ће бити и Анђелковић. У зависности какав ће тим да изведе Олимпијакос, одредићу и ја тим за пријатељски меч са грчким шампионом. Планирао сам да до краја сезоне дам шансу кадетима Јовељићу и Илићу, али су са репрезентацијом и жао ми је што се тако поклопило.

Војводина ће играти у најјачем саставу јер су јој бодови неопходни у борби за излазак у Европу.

Много ми се допао Мелег, као и Милетић иако није играо десног бека, Трујић је дао изванредан гол против Чукаричког. Војводина има агресију, добро трче играчи и покушаће да нас савладају. Ми смо Звезда, на нашем смо стадиону и хоћемо победу – закључио је Миодраг Божовић.

Семафор петог кола плеј-офа Супер лиге:
17,00: Црвена звезда – Војводина
19,00: Борац – Радник
19,00: Чукарички – Раднички (Ниш)
19,00: Партизан – Вождовац
Табела: Црвена звезда (меч мање) 45 бодова, Чукарички 36, Партизан 34, Војводина 30, Раднички (Ниш) 29, Борац (меч мање) 26, Радник 25, Вождовац 21.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Семафор петог кола плеј-аута Супер лиге:
19,00: Јавор Матис – Металац
19,00: Јагодина – Рад
Недеља:
17,00: ОФК Београд – Спартак
19,00: Младост – Нови Пазар
Табела: Нови Пазар 25 бодова, Јавор Матис 24, Спартак и Металац по 23, Рад и Младост по 22, ОФК Београд 15, Јагодина 13.
Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Piravelo Mile
Edsonu treba da zabrane i sa placenom kartom da udje na Rajka!!!
Jovan
Ljudi...jel moguce da je Sasa Stojanovic jos na plati u Zvezdi?!Pa Zvezda ko dom penzionera na Bezaniji....a i "pojacanja"a la Babunski...smejurija...Sram te bilo Terzicu...
100% Novosadjanin
Ajmo Voso, gazi sns!
rs
A posebno ste ga Vi Novosadjani zgazili!
Perica
Lepo je pobediti , a sportski je dati sansu i ostalima fudbalerima ako se pokazu a hoce , mozda neku paru Zvezda uzme od prodaje . Polovina od ovih ce otici iz zvezde .
Djukin fan
Malo je polovina...realno kad izuzmemo Gruju.pa..skoro.svi..i to pod hitno...a veceras prvim prevozom Orlandic..Edson..Gavric...Ristic za sat vremena nijedan tacan pas nije dao..nijedan...bruka
Gruja
16.godina bavljenja trenerskim pozivom, i prva titula...i to namestena...ccccc...bas se takvom titulom nije hvaliti

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.