Почетна

Металац суспендовао тројицу играча, председник Вукадиновић им поручио: Не могу они да смене Ванића!

И по цену да испаднемо из лиге, у нашем клубу ће се знати ред – поручио је први човек суперлигаша из Горњег Милановца
ФОТО: М. Рашић

Металац овог пролећа не личи на екипу из јесењег дела првенства. Горњемилановчани су изгубили седам од девет утакмица у наставку сезоне, победили су само Радник (3:1) као домаћин и ремизирали са Спартаком (0:0) у улози госта.

Последњи пораз од Рада (1:2), на затварању прелиминарне фазе шампионата, упалио је аларме у клубу са велелепног стадиона крај Деспотовице.

Челници Металца одлучили су да поведу дисциплински поступак против стандардних првотимаца Владимира Оташевића, Петра Павловића и Ивице Јовановића!

Трилинг играча направио је прекршај пре утакмице. Не могу они да стављају слике на Фејсбуку са две флаше пива или да бојкотују тренера. Не одлучују они ко ће да их води с клупе. И по цену да испаднемо из лиге у Металцу ће се знати ред. Одлуку о Оташевићу, Павловићу и Јовановићу донећемо у понедељак – каже Драгољуб Вукадиновић, први човек суперлигаша из Горњег Милановца.

Ненад Ванић и даље ужива пуно поверење руководства Металца и пролећни неуспеси нису променили мишљење челника клуба о шефу стручног штаба.

Ванић ће остати наш тренер до краја сезоне, биће на клупи и у следећем првенству Супер или Прве лиге, свеједно. Ако неко ради коректно и у интересу клуба онда не могу играчи да се окрену против њега. Поједини наши фудбалери хоће да буду професионалци кад су у питању принадлежности, али не и да извршавају своје обавезе. Плаћамо све играче на време и тражимо да поштују тренера и клуб – љут је Вукадиновић.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Устаник
Таково је нашег града клуб!
Milos
Vanic je los covek a ovaj vukadinac nek prodaje serpe i lonce i pravo u zonu tu im je i medtoa takovo napred
G.Milano
Sramota sta se radi od Metalke,Gde su deca kluba ? Gde je Mijailovic,Pavlovic,Bojovic ? Gde su momci koji su usli u prvu ligu kao omladinci ? Oterali ste ih po selima da igraju...zato sto mozda nisu hteli da daju €€€ treneru ? Sramno za klub,i na kraju ce se ispostaviti da je teren samo napravljen za pranje ....
Lukovićeva
Nasa deca su na zalost nigde! Finansiras ga 10 god (moje dete 5 god trenira u Metalcu)placas sve clanarinu opremu kotizaciju autobus kojo po nekad dobijemo i ako ga mi placamo a ako ne dobijemo treneri se snalaze kako znaju i umeju!Ne bezimo od placanja ali nikad se niko nije setio iz tog,,velikog kluba" da bar cestita toj deci na pobedi a o tome da zadrze i sacuvaju talente da ne govorim! U sali za roditeljske sastanke jedva da ima mesta jos za neki pehar...Puna je ! Ciji su to pehari? Pa nase dece!Ali opet ne valjaju! Sta dalje reci....
Sale
Vanic je kao prvo los covek,veliki kockar i jos gori trener!! A sam si kriv Vukadinovicu sto su ti otisla 4 igraca a nisi doveoni jednu zamenu-pojacanje!! A o sudjenju si u pravu mada ne vidim sta je bilo sporno u zadnjem kolu?! Jedino ako ne mislis na ostale rezultate!!!
Metalac
Lopovi

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.