Почетна

Булатовић: Нема основа за одлагање! Пријава против Партизана

Из Војводине су тражили одлагање превенственог дуела са Црвеном звездом, наводно због великих тензија после утакмице у Хумској, али од тог посла неће бити ништа.
ФОТО: Н. Неговановић

Владимир Булатовић, директор Супер лиге, одмах пошто је примио допис из Новог Сада, експресно је одговорио:

Уважавам разлоге и објашњење представника Војводине, али захтев је неоснован! Не постоји ниједан основ да дерби на стадиону „Рајко Митић” буде одложен.

Наводно, Новосађанима није по вољи велика прашина и најава дуела са црвено-белима...

Није то тема за директора Супер лиге. Можда за неког другог јесте, али нисам имао ниједну дилему при доношењу одлуке – објаснио је Владимир Булатовић.

Црвена звезда и Војводина играће у недељу, од 18 часова, на стадиону „Рајко Митић”.

ПРИЈАВА ПРОТИВ ПАРТИЗАНА

Очекујући додатне извештаје са стадиона Партизана, директор Супер лиге није још реаговао на скандалозне увреде са трибина у дуелу црно-белих и Војводине.

На основу извештаја делегата, Предрага Ратковића, сасвим је извесно да ће пријава бити данас прослеђена Дисциплинској комисији, на чијем челу је председник Жарко Стевановић.

 

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kralj_brzina
Eto posaljite uefi i fifi kako traze grobari pa nek vas oni kazne, zbog ovakvih gluposti nas i gledaju kao varvare. Sram vas bilo.
SRBA
Stvarno? Zbog ovova? Zbog jedne pesme navijaca jednog kluba o jednom drugom svom bivsem navijacu? Ne zbog obecanja pred milion gledalaca da ce da pusti klub koji mora biti prvak? Ne zbog izazivanja sukoba u svakom derbiju protiv Partizana? Ne zbog Bogdanova koji prekida utakmicu u Italiji? Ne zbog 'delija' koji pokusaju zapaliti golmana svoje reprezentacije? Ne zbog Bogdanova koji OPET prekine utakmicu i bije igrace Albanije u BG? Ne zbog mlacenja i bodenja nozevima grobara i delija? Ne zbog paljenja policajca na severu od strane delija? Ne zbog svega toga, vec zbog pesme navijaca upucene drugom navijacu?
beli
Hoćete li reagovati kada navijači Zvezde budu pevali pedofilsku pesmu "kad si bio dete malo"?
Delija
Ko ce da kazni Vojvodinu zbog unapred dogovorene utakmic sa Zvezdom?
Marko
Nema od toga nista,Vojvodina trazi odlaganje sigrno zbog kupa meceva,kako vam nije jasno....Biti ce umorni poslije dva derbija i moraju na treci......

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.