Почетна

Све мање дилема око тренера Звезде: Ђуровском уговор до 2019. године

Бошко Ђуровски ће, уколико не дође до обрта, предводити Црвену звезду и у следећој сезони. Чека се потврда Управног одбора
ФОТО: Н. Неговановић

На предлог генералног директора Звездана Терзића, тренеру ће бити понуђен уговор на две године и у случају добрих резултата остаће шеф на клупи барем до лета 2019. године.

Кад је стигао уместо Божовића, Ђуровски је фигурирао као прелазно решење. Процена актуелне управе је да не би требало тражити другу опцију и да је Бошко показао вођењем екипе у тешким тренуцима да заслужује шансу.

Ђуровском је ово други мандат на позицији шефа стручног штаба Црвене звезде, 2007. године је освојио дуплу круну после седања на клупу уместо Душана Бајевића којем је био помоћник.

Коментари45
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MX.
Ako Bosko ostane,odlicno. Neka napravi ozbiljan plan,temeljit,koji su igraci neophodni ekipi.Vremena nema puno,predstoje kvalifikacije za LE,pa ne verujem da moze toliko brzo da izabere dobre i darovite igrace i da od njih stvori kvalitetan i jak sastav. Ali,treba Boska pustiti da radi na miru i po svom programu pa cemo videti. Neko pomak je vec napravio i to je dobro i ohrabrujuce.
Radmilo Bošković
Ako ne smene Terzića i dozvole mu da i dalje radi, to će biti keaj Zvezde! Nastaviće sa besomučnim i ničim utemeljenim dovođenjem azilanata porejklom iz Afrike kao i jačanja gerijatrijskog centra, sastavljenog od naših igrača. Sada šansu čeka Aučo, čeka se centarhalf iz Obale slonovače a tu je i jedan perspektivni centarfor iz Obale tigrova. Domaća gerijatrija će biti ojačana sa Piksijem Kovačevićem, Bogdanovićem Gumom i Tutorićrm. Priča se da će Terza da dovede Onjila i Parkera i da im da još jednu šansu, Samo i dalje neće dobiti šansu domaći igrači ako ostane ova neznalica i profesionalni upropašćivač Zvezde. Molim biše igrače Zvezde da podignu glas protiv ovog neznalice!
ljubo
pa mozda i nece mozda mu se i posreci jeddnom
Обавештени
Терза је добио налог са врха : Купити ТРИ НАЈБОЉА играча (два за одбрану и један за напад), бољих од постојећих !!
bobo
NAS COVEK
KONTRANAPAD za EU
Da bi Zvezda opet nešto značila u Evropi ona mora da ima igrače koji mogu ponoviti slične igre kao u Bariju (0:0) i Minhenu (1:2), tj PRESING u odbrani sa 8-9 igrača i BRZI KONTRANAPAD sa 2-3 !! Kada se gleda snimak na You tube vidi se da je suština ta što je Zvezda imala odlične VEZNE igrače u ODBRAMBENOJ fazi , koji su znali dodati loptu za KONTRANAPAD preko Binića (NAJBRŽEG fudbalera u Evropi)!!
Имам решење
Стални конкурс у новинама за пријем БРЗИХ играча у ЦЗ (на 10 и 35 м)
Skaut za brze igrače
Gde sada da nađemo nekog brzog ko Binić ? Jedino oglas u novine :)
Zuk
Naterao me Djurovski da odgledam snimak utakmice i da se uverim da nismo gledali neku drugu utakmicu.Meni je bilo jasno ali njemu nije.Tvrdi da je Zvezda bila bolja a ja se uverio da je Zvezdaimala samo dva opasnija surta na gol,Boaci u 80.min. i Milijas u 95., koje je Stevanovic odbranio kao i Kahriman sut Jnkovicau 29.min.Milenkovic i Ostojic su carovali u odbrani kao i golman Stevanovic.Inace Partizan je imao tzv. stoprocentne sanse,Leonardo u 30.min. i u 70 min.Velike sanse isti igrac u u 25., i 65. a izgledne u 25 i 11 min.Djurdjevic u 39 min. i 76, kada je imao dva slobodna igraca na destak metara od gola.,identicno kao i Kosovic u 89. min. Sto se tice penala Boaci je pao kao pokosen a Milenkovic je samo stajao pored njega.Slicno je bilo i sa Leonardom koji je pao ali je bio ubedljiviji i koji takodje nije za penal.Mazic je dao sest zutih kartona igracima Partizana a Zvezdinim samo jedan.Malo je vise seckao kada je Partizan bio u posedu lopte ivise navijao za Zvezdu. 6-1 REALNO.
bobo
lupas

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.