Почетна / Фудбал / Супер лига

ПЕНАЛ У КРУШЕВЦУ - Рака Ђуровић: Препознају се моћни клубови и други, слабији... У супротном шеснаестерцу, сигуран сам, не би га свирао!

Експерт за арбитражу тврди да је судија исправно поступио показавши на белу тачку у корист Партизана
ФОТО: М. Ивановић

Навијачки поларизовану Србију ништа не може да разбукти као пенал, овог пута већ на премијери Супер лиге - за Партизан на гостовању Напретку.

С додатном тежином: због минута – 85, при резултату – 1:1, услед начина – без лопте у ногама, у гужви после центаршута из корнера.

Брзопотезна реакција Црвене звезде - захтев ФСС да најстрожије казни судију Данила Грујића, додатно је закувала атмосферу, иницирала експресан одговор из Хумске с потписом потпредседника црно-белих Владимира Вулетића и стрелицом на, такође, (не)споран једанаестерац у комшилуку. Вечити рат – и саопштењима!

Међутим, вратимо се иницијалној каписли: да ли је у дуелу Уроша Витаса и Марка Живановића било елемената за најстрожу казну под Багдалом?

- За конкретну одлуку: досуђен једанаестерац за Партизан, Грујићу ништа не може да се приговори – јасан је Рака Ђуровић, неподељене референце чак кад се с њим понекад и не слажете – експерт за арбитражу.

Многи су закључка – престрого?

- Хајде овако: да су њих двојица били сами у шеснаестерцу, у ситуацији кад лопта лети ка нападачу и дефанзивац га онако ухвати рукама, би ли ико полемисао да ли је прекршај? Не би, је ли тако?! Не говорим о дуелу Костића са Остојићем – равномерно се гурају, него о Живановићу који држи Витаса око струка... Е, мудри, прави судија, става „нећу драму”, имао је услова да пре извођења корнера упозори играче. Кад извучете снимак интегрално – нема дилеме да ли је прекршај. Сад, препознају се моћни клубови и други, слабији...

Ђуровићевој експертизи Грујићевог суђења са акцентом на Партизанов једанаестерац против Напретка шлаг на торту даје тврдња:

- У супротном шеснаестерцу, сигуран сам, не би га свирао!

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 3. август. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари33
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

I. G.
Mogli biste da nas obavestite I o tome sta je gospodin Raka rekao u vezi sa Zvezdinim penalom protiv Novog Pazara!!!
Гробар
На крају још ми испасмо жртве. А релано пенала није било, то ће рећи сваки поштен Гробар.
Gala
Posteno nema sta
gropn III
eto, ti si jedan pošten Grobar
Прикажи још одговора
gropn III
Raka... Djurovic ... da vidim, ko se sve odazivao na Raka ... Raka iz "servisne stanice", Raka iz Trstenika, Raka estradni menadzer, sve jaki likovi ! ovo je covek koji bi bez sumnje, objasnio otkud u devojku dete, ali je interesantno da uvek lakse poteze onu stvar (mislim na pravdu) kada je Partizan u pitanju, da je suprotni tabor u pitanju ne bi se hvatao za tu stvar (misli se na pravdu)
Trifecta of Doom
Nemate vi pojma, sa’će internet grobari da vam objasne kako su pokrali Indjiju ... mislim, bolest...
Ma neeee
Protiv Inđije bilo sve pošteno. Ali ovo je nova sezona, pa ćemo o krađi protiv Pazara i nepostojećeg penala.
alek
Nepostojeci korner pre penala kao i nepostojeci penal
Madjionicar @ Alek
Ako nije bio penal, sta ti onda treba da spominjes da nije bio ni korner? Malo je glupo, nije li? Tj. iz aviona se vidi da spominjes i jedno i drugo jer dobro znas da jeste bio penal, pa kao ono, de da kazem sto vise stvari protiv, ubjedicu nekoga u nesto. To ti je, drugar, krajnje pateticno.
I nepostojeća titula iz 46. Uskoro će i Zvezda biti nepostojeća.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.