Почетна / Фудбал / Супер лига

ПАРЕ НА ВИДИКУ - Три члана Серије А заинтересована за Вулића, први у реду Кротоне

Вулићу сужен простор после доласка Канге и актуелизовања правила о игрању два фудбалера до 21 године
ФОТО: В. Марковић

Милош Вулић се не предаје! И прошлог лета био је у другом плану, па успео да се избори за запажену минутажу код Владана Милојевића и стартовао на много утакмица, а партијом на првенственој премијери за 45 минута на терену најавио је да ће учинити све да увери Дејана Станковића да би требало да игра више него у другом делу претходне сезоне.

Постоје, међутим, солидне шансе и да Вулић промени клуб овог лета. Постоји интересовање три члана Серије А. Млади Крушевљанин најинтересантнији је Кротонеу, а о њему се распитују и Верона и Парма. Новајлија у елитној италијанској лиги реконструисаће део тима, а једно од појачања могло би да стигне са Маракане.

Дуг загрљај између Вулића и Станковића после ефектног гола из слободног ударца за победу над Новим Пазаром показује да постоји обострано поверење и оптимизам око сарадње, али чињеница је да ће Вулићу бити сужен простор после доласка Канге и актуелизовања правила о игрању два фудбалера до 21 године на суперлигашким утакмицама. Како сада стоје ствари, један бонус ће бити у везном реду, Николић или Петровић.

Све су то разлози што би на Маракани могли да крену у мисију реализације трансфера Вулића, у случају достављања конкретне понуде из Италије ући ће у преговоре.

Прелазни рок траје до 5. октобра.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wtb
Jedini pismeni vezni koga imamo, nazalost bez prave sanse i kontinuiteta i sad ce otici za saku evra.
Marko
Bice tu celih pola miliona.
@Marko
Jeste, ali bar prelazi u mnogo veci i bolji klub
iz sljivika
Odlican igrac za nasu ligu, dakle da bude za rotaciju. Nema kvalitet za evropu, ako je ove godine i budemo igrali. Ocekujem prodaju Petrovica, Garsije, Degeneka, Gavrica, Simica, Jovancica, Vukanovica i bar jednog napadaca. Moguce je da ce i Ben otici pred kraj prelaznog roka. Jaka ponuda sa Bliskog istoka napunila bi i njemu i klubu dzepove. Voleo bih da vidim ledja Milunovicu, a da dodje Ivanovic. Mislim da bi nam i Onazi mnogo znacio uz Sanoga u jakim utakmicama, dok ne bih voleo da dodje Macheda kao ni Anderson, vec samo ako moze neki kvalitetan spic, a ako ne-vec imamo hrpu prosecnih.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.