Почетна / Фудбал / Супер лига

Милорад Вучелић за Журнал: Верујем да се ово више неће дешавати... (ВИДЕО)

Председник Партизана Милорад Вучелић признао је да је врло емотивно преживео последња два меча свог клуба, посебно онај у Новом Пазару
ФОТО: В. Влајић

Закључци?

Верујем да се ово више неће дешавати. Преиспитали смо све, видели сте утакмицу, разговарали смо дуго и подрборно, донели неколико решења и надам се да ће изаћи на добро“.

Да ли је тачно да је Саво нудио оставку?

Па, Сава нуди... Сава поставља своју одговорност, наравно, што је и логично, али ми нисмо хтели да разговарамо о његовој оставци. Понудили смо да разговарамо, дошао је касније цео стручни штаб. Била би исхитрена одлука да се сад нешто дешава пред оно што нас чека. Посебно због резултата које смо остварили досад. Очигледно, видљив је кризни период, постоји много елемената за то, стручни штаб је позванији да каже које су то мане. Неке од последица ће се видети, а надам се да ћемо утисак, игру и реализацију поставити на бољи начин. И да је ово, надам се и уверен сам, инцидент.

Најављени су резови у екипи?

То ће морати да обави стручни штаб“.

А појачања?

Појачања ће бити, али за овакве утакмице нису проблем појачања. Проблем је да не буде тај степен индоленције, неодговорности, ноншаланције, да људи мисле ће само од себе пасти и да је тај квалитет толики да је свако од њих Меси или Бекенбауер или Силва... Него, да се спусте на земљу и да знају да квалитет није толики да, ако се не игра пуним ангажманом, не може доћи до изражаја. Ни у једној варијанти, камоли кад нико од тих играча није тако велики. Није ни мали, наравно, нећу да их потценујем, али је концентрација потребна у сваком послу. Не само у фудбалу. Без концентрације нема озбиљних резултата.

Увек емотивно проживљавате утакмице. Како сам се сад чини Партизан?

Тешко преживљавам све утакмице, а ову сам доживео посебно тешко. Мислим на обе. И ону у Крушевцу, али Нови Пазар је, надам се, непоновљиво“.

Коментари44
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Ha,ha,ha,ha ovo nisu komentari vec podrska lopovima....
nepismeni marko
Gde ti to procita? Da ne uzimas nesto?
Uros
Sava je tu vise kao ikebana. Sta god uradio ostace jer se ne mesa u ono sto uprava radi i kako unistava ovaj klub. On je covek bez ikakvog integriteta. Ista stvari i prosle godine. Krenuo da gubi pa drz ne daj oni ne zele da ga se odreknu i prvenstvo izgubice na kraju i kup. Partizan je jednostavno shvatio da u ovakvoj raspodeli uloga nece biti prvak narednih sto godina i zato nista i ne cine da nesto promene. Doveli klinca koji se jos nije ni obrijao da brani. Kakva smejurija od kluba.
gile
Vučela,radi dobog Partizanu dve stvari morate da uradite: da zabraniteVuletiću da se neprestano javlja i provocira(čovek iskompleksiran, shvatam,ali ga prizovite pameti),da ne komentariše on igru i kvalitet svoga tima i analizira drugu ekipu, i drugo - da spustite i trenare i neke igrače na zemlju. Aman, Vučela, 50 miliona, 30 miliona, Azar ,Ronaldo- sve su to izjave gospodina Miloševića o fudbalerima Partizana. Pa u N.Pazaru,ali i Kruševcu ne vidosmo ništa od Sadika(njega uštošuješ samo kada mu se ne da prostor),ni Natha koji Vam vodi politiku u ekipi...Lako ćete Vi sa Miletićem, Zdjelarom, sa Uroševićem,ali se pitanjte : nije li i njihovo ponašanje odgovor na stvaranje veštačkih "zvezda" od Pojedinaca u ekipi,a podce njivanje drugih. Pa videli smo u nedelju ljudinu Miletića koji kod rezuzčtata 1:1 izbacuje loptu(a niko od Partizanovih igrača to nije hteo) kada je povredjen fudbvaler N.Pazara.To su veličine Vučela,ljudske,moralne, to su gromade,a ne neki Saik. Natho...Pozdrav
@nisu obavezni da izbace loptu kada se onaj folira
Pa, celavi je loptu izbacio rezignirano... Bio je veoma nervozan i ljut...Ali po meni, to je pozitivno, jer vidim da mu je stalo. Na zalost ima igraca, kojima je bas svejedno.
dada
naravno vuki sada si shvatio da treba da zatvaras pre utakmice a ne da cekas da vidis sta ce biti a i gruja je izostao
Rio Bravo
Verujem i ja u mnogo sta ali ako nesto ne preduzmem mogu samo da verujem.Savo je limitiran trener,jedini mu je uspeh sto nije izgubio od Zvezde,ali zato od skoro svih ostalih jeste.Izgubiti od ovakvog Novog Pazara (ne zelim da umanjim pobedu) ciji je sastav skoro pa nepoznat svima sem Hadzibulica,je stvarno katastrofa.Asano je kao muva bez glave,Natko se vezuje za trenera i upravu umesto da bude vodja na terenu,navidim njih kao strance koji kostaju a nisu nista bolji od domacih.Partizan ce vec u avgustu izgubiti bitku za titulu,u Evropi sanse nema da prodje iole ozbiljniji klub i eto jos jedne godine izgubljene u smisli trofeja...bez tima,bez trenera,bez ijednog igraca koji dajr razliku...Klub vec godinama vode tri diletanta uz kloniranog Curkovica,Sadik i Stevanovic su izvikani,realno za evropske prilike tezak prosek...da ne pominjem Sumu...Sve u svemu ocaj.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.