Почетна / Фудбал / Супер лига

Тренер Напретка: Време је за прве бодове

Тренер Напретка Драган Ивановић рекао је да ће његова екипа у недељу против Радника покушати да освоји прве бодове у новој сезони Супер лиге Србије
ФОТО: М. Ивановић

"Резултатски нисмо добро стартовали. У три дана смо одиграли две утакмице - једну изузетно добру, против Партизана, а другу слабу и резултатски и игром. Ми смо то јуче анализирали на тренингу и покушаћемо већ у недељу да забележимо прву победу на нашем стадиону и да се екипа психолошки врати на нормалан колосек", рекао је Ивановић.

Фудбалери Напретка у трећем колу Супер лиге Србије дочекују Радник из Сурдулице. Напредак је после два кола без бодова, док је Радник освојио три.

"Радник је екипа која је задржала свој тим. Имају изузетно брз напад и то се видело против Вождовца. Против Младости из Лучана су били на корак од победе. Нису имали великих промена у тиму и имају устаљени систем. Мислим да су опаснија гостујућа екипа", рекао је Ивановић.

Утакмица се игра у недељу од 19.00.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Mnogo se ekipa promenila dok se uigra treba vremena,dobar je tremer Ivanovic,zamena bi bila sigurno losa,znajuci da su dobri treneri pobegli iz Srbije.
Vlasta sever
Bogami 3 gola primljena glavom skok igra slaba ali idemo dalje prvih 5 kola pa cemo videti gde smo.
cane
Kapka i ovaj "trener" napolje iz kluba. Oterali su sve sto je vredelo i doveli njihove poslusnike. Napredak ce biti ubedljivo najgora ekipa ove sezone.
пиџор
Да није тренер, који се буквално јуче вратио у Крушевац, отерао и Мишковића? Почели сте чешће да мењате тренере, него што мењате доњи веш и чарапе. Размисли мало, ако имаш капацитета за толики напор.
Realno
Pa nisu oni oterali !!! Otisao Mišković a za njim i igrači ! Ivanović je odličan trener.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.