Почетна / Фудбал / Супер лига

Дробњак пред Раднички: Пазар може барем до бода

Утакмица трећег кола Супер лиге Србије на нишком "Чаиру" заказана је за недељу од 19 часова
ФОТО: И. Веселинов

Голман фудбалског суперлигаша Новог Пазара Марко Дробњак рекао је данас да његова екипа има шансу да оствари повољан резултат против Радничког у Нишу, али да приступ мора да буде као у победи над Партизаном (3:2).

- После Партизана, Црвене звезде и Војводине, резултатима у последњих неколико сезона Раднички се наметнуо као један од наших најозбиљнијих клубова. Ипак, ако пружимо 200 одсто могућности, као против Партизана, можемо барем до бода. Треба само да останемо чврсто на земљи и да наставимо да радимо још јаче - рекао је Дробњак.

Утакмица трећег кола Супер лиге Србије на нишком "Чаиру" заказана је за недељу од 19 часова.

Раднички и Нови Пазар имају по три бода и налазе се у групи тимова пласираних између седме и 14. позиције на табели.

- Мислим да је мало ко очекивао да ћемо после три кола имати иједан бод, а ми смо освојили три на две утакмице са Црвеном звездом и Партизаном. Против црвено-белих смо ушли у меч бојажљиво. Пореметио нас је рано примљен гол и вођство домаћина од 2:0 већ у 13. минуту, па је свима било тешко да изађу из летаргије - навео је 25-годишњи Дробњак. - Остали смо прибрани и против Партизана на домаћем терену показали да можемо свима да парирамо. Спремно смо дочекали тај дуел. Постигли смо два гола за пет минута и преокренули резултат, што мало ко може да уради. Бог нас је наградио с три бода.

Дробњак, који је поникао у чачанском Борцу, до почетка ове године бранио је у српсколигашу Јошаници, а по општим оценама најзапаженији је играч Новог Пазара на старту суперлигашког такмичења.

- Много ми је значио меч са Црвеном звездом јер сам 'пробио лед'. Против Партизана сам само наставио у истом ритму. Гледао сам видео снимке црно-белих, проучавао ко је најопаснији, како нападају и како шутирају. Добио сам и неке савете од суперлигашких голмана с којима сам близак. Много очекујем од ове сезоне - закључио је Дробњак.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ser_Gopnik
Možda ako budete igrali na onoj vašoj njivi od stadiona , pošto ste očigledno zasadili kukuruz , dobra taktika da se dodje do bodova, treba vas najuriti u neku zonsku ligu pa se lepo tamo nadigravajte po oranicama i bavite se poljoprivredom u isto vreme.
Dzo istina
Pazar u ovom momentu moze uzeti ceo plen Partizanu, Zlatiboru i Radu. Eventualno otkinuti bod Mačvi, Napretku i Bačkoj i to je otprilike to! Mozda kad se malo uigraju da budu bolji al s ovom grupom igrača i bez publike teško!
Zuk
Ako N.Pazar ne pobedi kilavi Radnicki nista im ne vredi pobeda protiv Partizana.Ili mozda gresim Radnicki je kilav samo protiv Zvezde uostalom ko sve filijale.
Жиранти Ивица и Славиша
Кец у Ниш, гарант 100%
GORAN
NEMA NIŠTA OD BODA BRATIĆU NA ČAIRU,A BOLJE I DA SI DOŠAO U NAŠ SRBBBSKI NIIIŠŠ
Ahaha
Pre bi se reklo u bugarski Niš

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.