Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда доминантна у Шапцу, Вулић "убио" паука у 90. минуту

Шампион из Београда у Шапцу задржао стопостотан учинак после три кола
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Мачва – Црвена звезда 0:3 (0:1)

Шабац - Стадион: Мачве. Гледалаца: играно без присуства навијача због пандемије корона вируса. Судија: Петар Пипер. Помоћници: Павле Пипер и Срђан Минић. Жути картони: Пејовић (Мачва), Петровић (Црвена звезда). Стрелци: 0:1 Никола Крстовић у 24, 0:2 Вељко Николић у 65, 0:3 Милош Вулић у 90. минуту.

МАЧВА: Перић, Пејовић, Ивић (од 90. Мијаиловић), Марковић, Дабић, Мијаиловић, Зукановић (од 75. Милинковић), Ристивојевић, Адамовић (од 90. Обровац), Кнежевић (од 67. Дукић), Божић (од 90. Тримановић). Тренер: Драган Аничић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Панков, Дегенек, Родић, Саного (од 46. Петровић), Николић (од 84. Гајић), Иванић (од 75. Вулић), Спиридоновић (од 46. Бен), Катаи (од 73. Гаврић), Крстовић. Тренер: Дејан Станковић.

 

Конкретна Звезда и безопасне контре Шапчана, на крају је све то резултовало победом београдских црвено-белих 3:0 (1:0).

Већ у трећем минуту су црвено-бели могли да постигну погодак. Сјајно је прошао Родић по левом боку и упослио Спиридоновића, али је лопта незгодно одскочила, што је омело крилног нападача да је захвати како је замислио и пошаље у мрежу. Ударац са ивице казненог простора опробао је Катаи у седмом минуту, лопта је имала добру путању, али је завршила поред гола.

Могао је и Крстовић да се у два наврата у једном нападу упише у стрелце. Покушао је у гужви да матира Перића после изведеног корнера Катаија у 13. минуту, али му је недостајало среће у завршници. Катаи је представљао највећу опасност по гол домаћина, а то је демонстрирао и после сјајне минијатуре у 21. минуту када је одлично шутирао, али је Перић био на висини задатка.

24. минут: Никола Крстовић на ивици казненог "отресао се" Ристивојевића, обојица су пали, Никола се брже придигао и онда гађао у десни угао, матирао је голмана Перића са 14 метара - 0:1. Шапчани су се бунили због офсајда, на снимку се чини да га је било, али помоћник га није сигнализирао.

28. минут: Катаи је из слободног ударца са 19 метара са леве стране погодио пречку.

44. минут: Катаи је проклизао на 18 метара и у паду шутирао погодивши пречку.

Одлучио се Станковић за двоструку измену већ на старту другог дела игре па су на терен ушли Петровић и Бен, а из игре изашли Саного и Спиридоновић.

Наставио је Катаи тамо где је стао у првом полувремену. Одлично је прошао у 52. минуту крилни нападач по левој страни, заврнуо лопту у петерац, али је мало фалило Крстовићу да је спроведе у мрежу.

Постигао је Крстовић гол и у 60. минуту, али је процена линијског судије била да је Бен из гол-аута вратио лопту у петерац коју је црногорски нападач послао у мрежу.

Први ударац у оквир Борјановог гола био је у 63. минуту када је Дабић шутирао са ивице казненог простора, али без већих проблема је то било за капитена гостију.

65. минут: Николић је шутирао са 25 метара, лопта је закачила играча Мачве Божића, кренула да се пење, па пропада, голман Перић је закачио, али није успео да је спречи да уђе у гол - 0:2.

Три минута касније је Дукић нагазио Бена у казненом простору, али судија није показао на белу тачку. Већ у следећем нападу је  Катаи са десетак метара шутирао тик поред стативе.

79. минут: Крстовић је са четири метра, с леве стране, скоро из мртвог угла шутирао, али је Перић одбранио чучнувши на земљу.

Унео је Вулић свежину по уласку, а у 80. минуту је после сјајног дриблинга шутирао са више од двадесет метара, али ипак поред гола.

90. минут: Дупли пас је одиграо Милош Вулић, а онда у трку са 18 метара гађао даљи угао и "убио паука" - 0:3. Голман Перић је погледом пропратио лет лопте.

Семафор 3. кола Супер лиге:

Недеља:

Мачва - Црвена звезда 0:3 (Крстовић 24, Николић 65, Вулић 90)

Младост - Инђија 2:0 (Јовановић 23, 41)

Напредак - Радник 2:1 (Мркић 62. једанаестерац, Кочић 88 - Димитрић 68)

Раднички (Ниш) - Нови Пазар 2:1 (Стоиљковић 14, Пејовић 29. једанаестерац - Курти 87)

Спартак - Металац 4:1 (Шимура 52, Денковић 60, Николић 67, Видаковић 87 - Катанић 11)

ТСЦ - Златибор 5:1 (Скопљак 41, Зец 43, Дуроњић 68, Лукић 71. једанаестерац, Томановић 90 - Почек 82)

Чукарички - Рад 3:0 (Шарић 3, Доцић 6, 9. једанаестерац)

Партизан - Јавор 4:0 (Садик 13, 18, Сума 25, Асано 75)

Пролетер (НС) - Бачка 1:1 (Кнежевић 77. једанаестерац - Крчмаревић 90. једанаестерац )

Вождовац - Војводина 1:3 (Гајић 54 - Бојић 6, Саничанин 27, Гемовић 32)

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Bilo vam je pravedno kada je Zvezda ispala iz kupa zahvaljujuci sudijama i kada je Macva prosla dalje na penale i odma sledeci mec ispala koliko su jake partizanove filijale...Partizan u teskom minusu pa nemoze vise davati bonuse ako Zvezdu neko pobjedi..
piper...
...na "hladjenje".
Pavle
Nadam se da će fss REAGOVATI POSLE OVE LAKRDIJE U ŠAPCU!
Hoće
Reći će da je Partizan kriv što Zvezda krade.
"Ušati"
Zvezda je bila bolja tokom celog susreta i zasluženo je pobedila, ali i u dobrom timu Zvezde bilo je pojedinaca koji nisu zaslužili prelaznu ocenu, kao Gobeljić, Sonogo, Spiridonović i Ben! Posebno me brinu Zvezdini stranci Ben i Sonogo koji se plaše da preuzmu odgovornost. Oni treba da rešavaju utakmice, a ne da rade najjednostavnije stvari na terenu, da vraćaju lopte nazad ili da ih dodavaju najbližem saigraču. To se u Evropi ne prašta! U Zvezdi su dovedeni da prave razliku na terenu, a ja u njihovoj igri ne vidim nikakvu razliku u odnosu na naše igrače!
Istina
Videcemo da li je prvi gol iz ofsajda,ali videcemo i za ponisten gol krstovima,videcemo i za penal nad benom,i za crveni karton za igraca macve.polako
Istina na Istinu
U normalnim situacijama kada sudije ne sude po zadaku prekrsaj nad Benom, bi bio sankcionisan penalom i zutim kartonom za igraca Macve. Ali kada se sudi po zadatku kao juce Petar Piper, onda se CZ pomogne da povede i prizna neregularan gol, kako bi se u nastavku utakmice protivnicki tim otvorioi i olaksao CZ da dodje i do drugog gola. I kada se to desi onda usledi ovo sto se desilo sa faulom nad Benom, sudija Piper,namerno pravi kompenzaciju kako bi se pricalo pa eto i CZ je ostecena. Da ostecena je kada joj se pomoglo da nezasluzeno povede i kada je utakmica vec bila resena.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.