Почетна / Фудбал / Супер лига

Милошевић: Драго ми је што поново нисмо примили гол

Партизан је у Сурдулици головима Асана и Садика савладао Радник 2:0
ФОТО: partizan.rs

После дуже времена тренер црно-белих Саво Милошевић имао је осмех на лицу после меча:

- Не знам шта више може да нас састави, све малере проживели смо у претходна четири меча, уствари можда боље рећи три, против Јавора је било и добро. Опет смо лоше ушли у меч, али о томе нећу овај пут. Ем ово време, јак пљусак, али у другом полувремену мањи је био интензитет кише, па се могло играти. У другом делу задовољан сам свим сегментима игре, али опет смо пропустили велики број шанси. Рекао сам пред првенство да морају да се добијају мечеви на страни, не мора да се да четири, пет голова, али мора да се побеђује. Драго ми је и што данас поново нисмо примили гол.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tetka
A šta je sa mojim Lalatovićem? Ako je odbrana problem, zašto ne igra mladi Lalatović ?
Bambi
Savo, zašto ne igra Lalatović ?
ђак 946
Господине Милошевићу чуди ме да не видите да је главни проблем Партизана одбрана.Ваш предходник је имао смелости да уведе у игру Калабу.Прекази каже да постоји извесни Кнежевић који би појео целу ову одбрану,а не даје му се шанса.Ја сам гледао извесног Ђурковића који такође заслужио шансу.Шансу није добио ни Бошњак такође дете партизана.Размислите ви о томе.Прекази је паметан човек и воли партизан.
Tima
Dobra stvar su bodovi i sto je promesao karte. Ostaje isti problem u igri i nacin kako da otvori ekipe koje igraju na kontru.Fizicka sprema je upitna i linije tima ne deluju kompaktno.Jalovi napadi.Ne dominiramo. Obavezno 2-3 pojacanja ali koji mogu da ubrzaju igru.Da se ne zaludjujemo jer ce se ponoviti Pazar...
Marko Pavlović
Bravo.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.