Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда у Новом Саду, Партизан дочекује Инђију

Тренутно другопласирани Чукарички дочекује Бачку, док ће Војводина на гостовање Напретку
ФОТО: ФК Црвена звезда

Фудбалери Црвене звезде и Пролетера отвориће пето коло Суперлиге, а поред тог дуела сутра е се састати још ТСЦ и Металац.

Изабранци Дејана Станковића сутра од 18 сати у Новом Саду покушаће да наставе максималан учинак у првенству и да забележе нова три бода, а дуел са Пролетером дочекују после убедљиве победе против Европе (5:0) у првом колу квалификација за Лигу шампиона.

Са друге стране, Пролетер је у претходном колу поделио бодове са Металцем, а у досадашњем делу првенства нема пораз.

Фудбалери Партизана после победе на гостовању Раднику из Сурдулице, у суботу на свом стадиону дочекују Инђију.

Биће то последња провера пред меч прве рунде квалификација за Лигу Европе, који изабранике Сава Милошевића очекује 27. августа против летонске екипе РФС у Хумској.

Црно-бели ће тражити четврту победу у сезони против тима који је све досадашње бодове узео у 4. колу тријумфом против Напретка из Крушевца.

Тренутно другопласирани Чукарички дочекује Бачку, док ће Војводина на гостовање Напретку.

Распоред 5. кола Суперлиге: сутра: Пролетер – Црвена звезда (18 сати), ТСЦ – Металац (19), субота: Чукарички – ОФК Бачка (19), Јавор – Радник (19), Спартак – Раднички (19), Партизан – Инђија (19.30), недеља: Напредак – Војводина (17.30), Мачва – Нови Пазар (19), Младост – Рад (19), Вождовац – Златибор (19).

Табела: Црвена звезда 12 бодова, Чукарички 10, Спартак 9, Партизан 9, Младост Лучани 9, Раднички Ниш 9, ТСЦ 8, Војводина 8, Пролетер 8, Јавор 6, Вождовац 6, Металац 4, Инђија 3, Напредак 3, Мачва 3, Нови Пазар 3, Радник 3, Бачка 1, Рад 0, Златибор 0.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Karko Veliki tako je drugi bek Vratnjan sa čijim sam sinovima blizancima isao u razred pa krilo Pirmajer i polutka Aca Kozlina koji je igrao kao pozajmljen igrač Hajduka 63 za Novi Sad a iuniorsku karijeru zavrsio u Vojvodini i osvojio ZLATO U RIMU a za Vojvodinu Pantelić Žarko Nikolić SekeresTakač i svi reprezentativci YU Dva kluba iz Novog Sada 60ih dali 7 repreenativaca a uz Kozlinu Zlato u RIMU osvojili Vojvodinini Roganović i Takač
Zvezda u Novom Sadu Ustase docekuju Indjiju
Napred crveno-beli.
Tako je
Napred novosadski crveno beli. A ko su ustaše i kako dočekuju Inđiju, jasno se videlo prošle godine!
bebic04
Proleter uzima jedan bod na KARADJORDJU,a Partizan prilicno lako sa iNDJIJOM bice 3/0 za najbolji klub u Srbiji.
007
Nek kokea i scepa srede Slanu Baru da NS ima bar 2 normalna stadiona a da Vojvodina bude sama na svom kako je bilo i kad je i FK Novi Sad igrao prvu YU ligu od 61 do 65 i igrao svoje mečeve na Detelinari pa je na Vojvodininom u gradskom derbiju bilo 30 hiljada a na Novom Sadu 10 hiljada na gradskom derbiju.Kakve 60te Crvene Lale i Žuti Kanarinci
Karlo Veliki @ 007
Tim Vojvodine iz tog perioda i sada pamtim, kod Novog Sada pamtim beka Tojagica, i cini mi se u napadu po levoj strani Lemic ili Lomic...Vojvodina je na dobrom putu da kroz Proleter dobije zdravu konkurenciju u N.Sadu, sto je od znacaja za razvoj njenog tima.
32° ZAGORSKA
Napred Zvezdo, napred Indjijo.
pravda
A da "vrati" sudija jedan penal Indjiji na oko 18m, naravno, protiv Partizana?
-1 ciganska
Napred Inđijo protiv Zvezde? Ali sudije su rekle svoje!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.