Почетна / Фудбал / Супер лига

Стефан Ђорђевић донео три бода Војводини: Једва пробили бункер

Фудбалери Војводине су освојили цео плен у Крушевцу, минималним резултатом забележили трећи тријумф у низу, други без примљеног гола
ФОТО: М. Ивановић

Одлучујући моменат догодио се у 57. минуту кад је Миљан Вукадиновић уписао трећу асистенцију за првенац левог бека Стефана Ђорђевића.

Напредак нас је дочекао с младом поставом, жељном доказивања и са веома затвореном формацијом, тврдим блоком и чак с петорицом у одбрамбеној линији. У првом полувремену смо атипичном игром са много центаршутева покушавали да дођемо гола, али нисмо успевали. Шеф Лала је захтевао од нас да заиграмо офанзивније у другом полувремену, пребацио ме је на позицију левог крила и успели смо да дођемо до победоносног гола. Никола Дринчић је додао до Стефана Ђорђевића који је одиграо из прве до мене, повукао сам ка средини и могао да шутирам са двадесетак метара, али сам правовремено упослио Ђорђевића који је наставио кретњу у празан простор ка шеснаесетерцу и погодио мрежу – описује акцију Вукадиновић.

Стручни штаб освајача Купа Србије не греши са изменама. Правовремено убацивање свеже крви у игру у првих петнаест минута другог полувремена доноси енергију, голове и победе. Џокер је овог пута био леви бек Стефан Ђорђевић.

Цео стручни штаб ради на припреми утакмице, веома пажљиво бирамо играче који ће да почну утакмицу и који треба да са клупе подигну ниво игре. Све су то сјајни момци, веома посвећени, сличног квалитета и значајно доприносе одличној игри и резултатима, без обзира колико минута проведу на терену. Тактички смо сјајно одиграли против Напретка, по веома тешком времену за игру, било је 33 степена, против екипе која се практично бранила са седморицом играча, петорицом позади и двојицом задњих везних у блоку. Нападали смо 90 минута, имали још две, три стопроцентне шансе за гол које смо могли да искористимо, али реално били смо бољи од домаћина за гол. Честитам својим играчима на доброј партији, испунили су све захтеве стручног штаба – своје виђење меча изнео је Ненад Лалатовић.

Стефану Ђорђевићу било је потребно 11 минута да постигне гол за победу. 

Веома сам срећан што сам постигао гол. Ушао сам у игру на почетку другог полувремена, заиграли смо офанзивније и често сам се прикључивао нападима по левој страни. Екипа Напретка је играла у формацији 3-5-2 што је мени, који сам играо у Италији добро позната одбрамбена формација. Већим делом су се бранили са чак седморицом играча и морали смо много да се потрошимо да бисмо пробили бункер. Тренер ме је посаветовао да нападам простор и после паса Вукадиновића отворио сам се искоса са леве стране у шеснаестерцу, што је видео саиграч, додао ми је лопту и након шута је нашла пут до мреже. Победили смо трећу утакмицу заредом и пуни самопоуздања чекамо дерби са Партизаном – задовољан је играч утакмице у Крушевцу, Ђорђевић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SUDIJA
Ne[to mi nije jasno . Igra se 84 min. napad Napretka igrač udara loptu sudija svira prekršaj za Vojvodinu isti slučaj vidim i naveče na finalu LŠ isto se svira nigdje drugog kontakta da tako kažem Jokićevog koji nam je obrazlagao pole igranja Kataia na utakmici sa Proleterom .Zaključak dvostruki aršini za miljenicu sudijske organizacije.
@grobarska S(T)UDIJA
Citiramo proslavljenog Vujadina Boškova, koji je rekao da je penal(prekršaj) onda kada sudija svira.
007
Vrhunski igrači koji sjajno deluju po krilima i napred i nazad. Vojvodina konačno ima tim za ligu evrope a i titulu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.