Почетна / Фудбал / Супер лига

Вукановић од адута до сенке, можда напусти Звезду

Стрелац гола за пласман у Лигу шампиона од пре годину дана у незгодном положају
ФОТО: В. Марковић

Чудне су фудбалске судбине. Осећа то на својој кожи и Алекса Вукановић. Пре тачно годину дана био је звездашки јунак и стрелац гола за пласман у групну фазу Лиге шампиона, а сада је изгубио место међу 20 играча за европске квалификације у визији Дејана Станковића и налази се на раскрсници. Не би било изненађење да ускоро дође и до растанка офанзивца, трансфером или позајмицом.

Да буде још чудније око Вукановића, у финишу прошле сезоне после паузе у првенству због коронавируса наметнуо се код Станковића као сигуран стартер и то на позицији шпица. Имао је солидан учинак, али као и цео тим подбацио у полуфиналу купа против Партизана.

На летњим припремама Вукановић је, чинило се, изборио место у првих 18, али у последње време нема га у такмичарском кругу. Станковић није рачунао на њега ни против Европе са Гибралтара, није га водио у Албанију, а ни у Нови Сад кад се играло против Пролетера.

Можда се ситуација промени за сутрашњу утакмицу са ТСЦ-ом и Вукановић се нађе на клупи, мада увелико круже прича да би могао да оде из клуба. У Супер лиги Србије доста је заинтересованих, пре свих Војводина, али логично је да му је приоритет иностранство или останак да се бори на Маракани.

Најзвучније име међу Звездиним првотимцима без минута на терену у досадашњем делу сезоне је Милан Павков, у истој ситуацији су Срђан Бабић, Матео Гарсија, Душан Јованчић и Вељко Симић. Сви су у разговорима за одлазак, очекује се да до краја прелазног рока пронађу нове клубове.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BB King @hypatia
Bratic toliko sam se pronašao u ovom tvom komentaru da razmišljam da nikad vise ne posaljem ni jedan komentar.A tako mi je bilo lepo dok sam mislio da nesto mogu da promenim.Bejah slep a sad progledah.Ja vidim!!! vidim!!! Poz.
hypatija
Док је Милојевић водио Црвену Звезду , вриштали сте како Звезда игра кукавички фудбал , спор , досадан, али је Милојевић ипак имао одличне резултате . Дошао је Станковић који има сасвим неку другу визију фудбала , али исто тако за сада има добре резултате . Сви ви који недобронамерно критикујете туђи рад и залагање , пљујете на исте , ви сте заправо гомила неостварених лузера , незадовољна својим малим , безвредним животима. Пријавите се за неки од ријалити програма , можда тамо и пронађете љубав свог живота међу оним дивним девојчицама, а можда и мушкићима. У сваком случају одморили бисте се од гледања фудбала, а и имали би већи аудиторијум за просипање ваших умотворина.
severna tribina
Bitno je da su ostali Gobeljic sa dve desne covek nema pojma gde trci, pa imas onda Milunovica, Ben, Degenek, veciti talenat Ivanic, pa jos jedan talenat Petrovic, a trener bleda kopija Milojevica, i kao slag na tortu dovode Makedu, sanse nema da uzmemo titulu ove godine sa ovim anti igracima, zadnje derbi je bilo sramota, a sa tiranom katastrofa
Тото
Станковић није тренер за Црвену Звезду
BB king
Stanković umesto da nastavi da nadogradnje tim ostavljen od Miloja počinje sve iznova.stice se utisak kao da nikad nije gledao i pratio igru zvezde pre nego sto je dosao.igrace koji su nosili zvezdu ne stavlja ni na tribine.jovicica koji je podigao zvezdu iz pepela borbeni i srcani zadnji vezni majstor da kvari igru protivnika,izbacuje iz ekipe i prodaje u bescenje.umesto dokazanih spiceva Pavkova a Jos vise boacija forsira prosečnog tomanea.Najgore od svega sto tvrdoglavo gura nesto sto je opazio u inostranstvu iako nema kapacitet da to i ostvari.Epilog svega je da ce mnogi dobri igrači istinski zvezdasi debelo platiti svojim karijerama a njegovi miljenici pored svih pruženih Sansi kostati zvezdu miliona.na kraju se i katai nece uklopiti u njegovu italijansko-murinjo skolu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.