Почетна / Фудбал / Супер лига

Марко Пантелић поручио вечитима и Војводини: Не тражите алиби за лоше резултате у ФСС и судијама

Потпредседник и члан Извршног одбора Фудбалског савеза Србије (ФСС) Марко Пантелић рекао је да "вечити ривали" не треба да траже алиби за лоше резултате у ФСС и судијама
ФОТО: И. Веселинов

"Прво је са саопштењем изашла Црвена звезда, а онда Партизан и Војводина, клубови су у страху од евентуалних неуспеха и онда нападају ФСС и судијску организацију тражећи алиби за те своје неуспехе. Стварају негативну атмосферу и мржњу према другим клубовима и Фудбалском савезу. На крају бих поручио онима који праве та саопштења да више воде рачуна како управљају својим клубовима, а не да траже кривце за неуспехе у ФСС и Судијској организацији", рекао је Пантелић гостујући на РТС.

 

Коментари33
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lala
Nemoj tako Pantela pa hitni odbor posle tri dana zakjlucio da nisu krive sudije i FSS ida nisu osteceni protiv vose vec je kriv Savo i suznih ociju hitno doveli stanojevica to je prava uprava.
Marko
Neznam sto se trazi toliko oko faula Boacia nad golmanom ,kada su oba krenuli zustro na loptu, istiktivno gdje je lopta tu je noga i golmanove ruke,po meni su oba kriva,samo sto je golman zasticeniji u svom prostoru...Mnogo je igraca stradalo dok je Hatunic igrao za Partizan i Bazdarevic za Zelju i C. Zvezdu.Fudbal je igra i uvek ima nezeljeni dogadjaja i posledica...Malo ogrebotina koje ce brzo proci.Vidim mnogi napadaju bez veze FSS tj.FSP koji je sa njihove strane Partizan povlascen..
nemam pojma
Šta lupetaš ti, pojma nemaš šta pričaš? Koliko godina imaš, IQ ti nije ni broj cipela. Baždarević nije NIKAD igrao u zvezdi, inače je bio odličan vezni igrač, čovek sa odličnim pasom i šutom, organizator igre, stalni član reprezentacije dok je igrao,sve do raspada države.Hatunić jeste bio grub, lomio noge, ali takav start poput Boaćijevog NIKAD, sve na cevanice, ali i vi ste imali brdo kostolomaca, što srpskih, što bosanskih, što makedonskih, pa i afričkih. I većinu pogibeljnih startova Hatuna imao dok je igrao za Slobodu, dosta baš protiv FKP. Većina odbrambenih igrača bosanskih timova, ali i Vardara, nisu bili baš nežni. U toj grupi je i Sutjeska, Budućnost. Zaboravih Nišlije. Lep, dopadljiv, tehnički doteran fudbal, igrali su uz beogradske klubove svi hrvatski i Vojvodina i ostali vojvođanski klubovi. Nekad je OFK bio pojam lepog, tehnički doteranog fudbala.
nemam pojma
"neutralni pantela poručuje"? LOL! SMEHOTRES!!!
Marko NS
Ko je ovog šta pitao ne da on na svoju mezimicu...
Tako je to
Ma ko to krade Partizan?Sagledajte stvari realno.Nemate kvalitetan fond igraca,ni za prvih 11 a kamo li neki veci roster.Niste ulagali,kao imate kvalitetnu decu,a sve je laz i prevara.To je istina,pa ma koliko vama bila bolna.Uprava vam je katastrofa.Sve to treba pocistiti,stati na zdrave noge pa vam onda ni sudije nece biti krive.Moje misljenje da je vas domet u ovoj sezoni trece mesto.
Marko
Dzaba sto Zvezdu mrzite ali bez pobede u derbiju biti prvi pravo umjece i to jos sa sudijama Jovanovic i da nenabrajam,dobili ste veliku pomoc u derbijima samo da se tesite i ne kmecite...
Pa bas tako
Za vas nam je i to dovoljno. Za Pazar i Metalac mozda nije, ali za vas itekako. Uostalom, ide derbi, skidajte gace ciganijo, bice kmecanja!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.