Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан би Јојића могао да чека до краја прелазног рока

Башакшехир не рачуна на бившег репрезентативца Србије, пролеће је провео на позајмици у аустријском Волфсбергеру
ФОТО: ЕПА/Саша Стеинбах

У фокусу руководства црно-белих и даље је Милош Јојић, међутим, искусни везиста жели да се врати у Немачку, где је прво играо (Борусија Дортмунд и Келн) после одласка из Партизана почетком 2014.

Башакшехир не рачуна на бившег репрезентативца Србије, пролеће је провео на позајмици у аустријском Волфсбергеру (14 утакмица – 1 гол), претходно није био регистрован за турског шампиона.

Због тога се не очекује да се Јојић и његов клуб ускоро изјасне о понуди Партизана, неизвесност би могла да потраје до краја прелазног рока (5. октобар).

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Гробар54
Нема од тог посла ништа!Млаћење празне сламе,што каже наш народ!Неко ко има 1,2 милиона плату,да дође у Партизан,за неку неизвесну плату од 500 хиљада?!Ало људи,не будимо смешни!Управа је неспособна,јер не може да нађе,појачања!Управа,марш напоље!
vidi se
Bankomat ce raditi punom parom
v1ad
Oce to, igrac koji ima platu od milion ce odmah u Partizan.
I.G.
Играчи су требали да се доведу до краја јула. И да је Меси, не би нам помогао у октобру. Играч није прошао припреме. Док га уклопимо, проћи ће бар два месеца. Шта да ради у децембру? Клуб је већ изгубио титулу. Ако испаднемо из Европе, прича за ову годину је испричана. Ге нам одоше 17 милиона евра?
Madjionicar @ I. G.
Sve sto si rekao je apsolutno logicno. Nazalost, to je nas Partizan i to su te neke nase prilike u Srbiji – znaci, amaterski nivo cak i na tom nekom najvisem nivou. Zato smo tu gdje smo i pri tom ne mislim samo na Partizan nego naravno na cijelu drzavu.
FkpCascais
Upamtite sta vam govorim. Savo je oteran jer nije pristao da mu sastavljaju tim, a mafija je uvrtela u glavu da mu uvale i Pantica i Jojica. Zato se i pljuju stranci jer upravo tom dvojici oduzimaju mesto u timu. Savo vrati se i neka Stanojevic ide u Cukaricki sa Jojicem i CUmicem i neka tamo glume neko grobarstvo!
Madjionicar
Nisi u pravu, ali ni malo. Da je u pitanju ovo sto tvrdis, tj da je Savo otpusten zbog kao tamo nekih menadzerskih sema, pa bio bi otpusten jos i ranije. Zavrsio sezonu bez trofeja, Kup izgubio bukvalno svojom krivicom, u Evropi smo isto tako ispali zbog njega... pa ko bi im zamjerio da su takvog trenera i sa takvim rezultatima otpustili odmah po zavrsetku one Kup utakmice sa Vojvodinom? Pa, niko. Tj niko normalan. A to bi im, recimo, bio savrsen alibi za otpustanje. Ali naravno da nije to u pitanju i cak sta vise odgovorno tvrdim da ga ova i ovakva Uprava nebi otpustila cak ni sad da Savo nije bukvalno sam sebi iskopao raku sa onim ispadom u Novom Sadu – to je jednostavno bio momenat gdje ova Uprava jednostavno vise nije imala izbora jer bi Savo objektivno za ono neandertalsko ponasanje dobio minimum par mjeseci suspenzije i novi trener bi nam trebao i ovako i onako. Znaci, o cemu pricas i kojom logikom se vodis? Ah da, logikom meni-su-stranci-vazniji-od-Partizana. E moj FkpCascais...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.