Почетна / Фудбал / Супер лига

Голман Вождовца потписао четворогодишњи уговор са Кортријком

Илић је у Вождовац стигао 2018. године из Војводине и брзо се показао као једна од највреднијих аквизиција Змајева
ФОТО: ФК Кортријк

Ангажовање двојице нових чувара мреже, Милоја Прековића (29) и Милоша Крунића (23), није потез који су Вождовчани повукли тек да појачају конкуренцију на голу.

Урачунали су трансфер који је у међувремену и потврђен. Марко Илић, до јуче први голман Вождовца, потписао је четворогодишњи уговор са Кортријком, прволигашем из Белгије (у који је са крова својевремено отишао и Адам Марушић, актуелни адут Лација и репрезентације Црне горе).

Илић је у Вождовац стигао 2018. године из Војводине и брзо се показао као једна од највреднијих аквизиција Змајева. Бранио је на 61 утакмици и по правилу био сигуран међу стативама, редовно спречаво већ виђене поготке, успут израстао и у мајстора за „брисање” пенала.

У Кортријку га је сачекала четврта позиција на табели и обавеза да настави да се доказује.

– Знам колико вредим, али и то да сам стигао уочи петог првенственог кола. Пробаћу, свакако, да се наметнем стручном штабу и што пре изборим стартну позицију – одлучан је сјајни голман.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Pisao sam da bi za FKP pun pogodak bio dovodjenje Ilica, koji bi kostao manje od 300 000 evra, a godinu dana je stariji od Savovog Popovica. Ovako na inicijativu Ilieva i jednog menadzera zadrzan je Stevanovic koji je pre 3 godine placen 300 000 evra a nikada nece biti prvi golman. Zasto je to uradjeno, treba pitati Milosevica...Ilic je otisao u belgijski tim gde je nekad igrao Adam Marusic. Marusic je bivsi omladinac Partizana koji je najuren kao neperspektivan a sada se za njega bore najbolji italijanski timovi. I o tome sam pisao pre nekoliko godina kroz spregu uprave, menadzera i struke u podmlatku..Ilicu mnogo srece u karijeri..

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.