Почетна / Фудбал / Супер лига

Гробари поручили легендама: Дајте оставке на функције у ФСС

Публике још увек нема на српским теренима, али навијачи често остављају транспаренте са разним порукама
ФОТО: И. Веселинов

Гробари су прилично активни претходних дана у протесту против ФСС-а и судијске организације, организовали су и протест испред седишта Савеза на Теразијама.

А пред меч Партизана и Рада у Хумској оставили су јасну поруку некима од легедни црно-белих:

Моцо, Сале, Ивице, Миливоје, Бјековићу... Да поднесете остакве југа је жеља, јер образ је вечан а пролазна фотеља!

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Red Star 91
Smesan klub,smesni navijaci...u 75 godina nikad nisu osvojili nista bitno ni znacsjno ni veliko pa ih boli sto na Marakani blista pehar prvaka sveta i pehar lige sampiona...1991 je bila godina kataklizme za jug...Zvezdo Zvezdo, unistila si mnogima detinjstvo,mladost,zivote...eno ih do dan danas pisu saopstenja...i boli ih sto su popili 400 komada do sada u derbijima, sto su na minus 30-ak u pobedama i -50-ak u gol razlici... i sad im svako kriv...mali klub,svima znan - beogradski partizan.
@zemunac
Ušati tofej (na kom je ugravirano Zvezdino ime)je onaj isti kako u kupu sampiona tako i u ligi sampiona a i znacenje mu je isto - simbolizuje prvaka Evrope! A po statutu FIFA iz oktobra 2017 Zvezda je ZVANICNI prvak sveta 91. Procitaj malo nesto...
Zemunac
Ispravka, pobednik je bila KUPA Sampiona, i osvojila je titulu NE zvanicnog prvaka sveta, kad si vec tako bistar i pametnjakovic, onda pisi kako jeste a ne kako bi ti voleo da je bilo...
Прикажи још одговора
iz sljivika
Koji grobari? Prvi, drugi ili treci?
Šljiva
South Side
Eko
Samo se sladi,sladi....
misa tumbas
umesto da ruse svoju upravu oni se bave drugim stvarima al tako je to kad si na platnom spisku istih
Samo polako
Aj prvo da bude pošteno suđenje, pa ćemo onda da rušimo ako treba
Tima
Prava poruka. Svaka cast. One iskrene navijace ne mogu prevariti cika Djora, Bjeka nekim lovackim pricam a gde prebacuju lopticu kako je Partizan Los a Zvezda jaka... Majstori fudbala, u ovoj zemlji Srbiji i Barsa bi otpala do marta u borbi za titulu. Tako je. A vi se ne savijajte, ostacete upamceni kao prodane duse
Alan Brut
Ovih 300 placenih navijaca, neka prvo smene one koji su ih platili da duzu galamu. Posle izbora nove Uprave Partizana trazite i promene u FSS, ako zelite da vas neko shvati ozbiljno..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.