Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда дочекује Вождовац, Партизан гостује Златибору

Коло ће данас од 18.00 „отворити“ фудбалери Војводине и Радника на „Карађорђу“
ФОТО: ФК Црвена звезда

Утакмицама осмог кола наставља се такмичење у фудбалској Супер лиги Србије - Црвена звезда дочекује Вождовац, док Партизан гостује Златибору.

Коло ће данас од 18.00 „отворити“ фудбалери Војводине и Радника на „Карађорђу“. Војводина је седма на табели са 14 бодова, док је тим из Сурдулице на 18. позицији са четири освојена бода.

У суботу од 16.00 на програму су три меча.

Један од најзанимљивијих дуела одиграће се на Чаиру где ће четворопласирани Раднички дочекати Чукарички који је тренутно на шестом месту и дели их само један бод на табели.

У суботу се још састају Бачка - Напредак, Младост - Металац.

У недељу у истом термину, од 16.00, играће Нови Пазар - Инђија, Рад - Јавор и Спартак - Пролетер.

Три сата касније Златибор ће дочекати Партизан који у меч улази после пласмана у треће коло квалификација за Лигу Европа. Црно-бели су трећи на табели са 16 бодова, док је Златибор на 17. месту са пет бодова.

Недељни програм затвориће фудбалери Црвене звезде и Вождовца на стадиону "Рајко Митић" од 21.00.

Лидер на табели ће у овом мечу покушати да настави серију победа у домаћем шампионату, али и подигне самопоуздање после пораза од Омоније на пенале у квалификацијама за Лигу шампиона.

Звезда је прва на табели са 21 бодом, док је Вождовац девети са 10 бодова.

Послењи меч осме рунде играће се у понедељак од 17.30 када ће домаћа Мачва угостити ТСЦ.

Мачва је у првих седам кола уписала само једну победу и покушаће да искористи велико пражњење ТСЦ-а после синоћњег пораза у узбудљивом мечу од ФЦСБ-а.

ТСЦ је 12. на табели са осам бодова, док је Мачва на 16. позицији са три бода мање.

Парови осмог кола Супер лиге Србије:

Петак:

Војводина - Радник (18.00)

Субота:

Бачка - Напредак (16.00)

Металац - Младост (16.00)

Раднички Ниш - Чукарички (16.00)

Недеља:

Нови Пазар - Инђија (16.00)

Рад - Јавор (16.00)

Спартак - Пролетер (16.00)

Златибор - Партизан (19.00)

Црвена звезда - Вождовац (21.00)

Понедељак:

Мачва - ТСЦ (17.30)

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bata-ljuba,nislija
Bice dana za megdana,gore glave Zvezdo,Partizanu,TSC,...Imamo zanimljivu ligu,dizemo kvalitet polagano,pristizu i mladi igraci,upoznace nas Evropa samo strpljenja malo.Moramo podrzati nase i u neuspehu ,mozda i vise nego u uspehu ,doci ce uspesi sigurno.Ja sam navijac svih nasih klubova u susretima sa strancima a u domacem okviru podrzavam Radnicki.Pamtim fudbal od davnina ,od Dzaje,Moce, pa na ovamo.Uvek smo imali jake individualce i klubove,pa liga nam je bila u pet najjacih u Evropi.Imamo mi i sada jake pojedince ali klubovi nemaju rezultate zato sto nam mladi igraci odlaze u dvadeset godina .Nisam ja ni za ogranicenje od 28.godina kao nekad,ali da odrade kod nas jedan cetvorogodisnji ugovor do 24-e mozda jesam.Svi bi bili na dobitku u lancu,jos kada bi zazivela neka fudbalska ABA liga ja bih bio presrecan.Ovako ,svi sa prostora eks YU tavorimo osim mozda hrvata.Raduje me svaki uspeh ,pogotovu nasih klubova,ali budimo realni,srazmerno ulaganjima budu i rezultati.Bice bolje sigurno.
Zvezdasi
mister deki DAO OSTAVKU !!!
Navijac CZ,zvanicnog prvaka sveta,Tokyo("FIFA")
Idemo do nove pobede i do nove titule! Kad se uigraju sve as do asa Katai, Kanga,Nikolic, Ivanic, Gavric, Spiridonovic,Ben, Falcineli...Ima da gledamo jos lepsi i uspesniji fudbal.Tirana je bio ogroman pritisak, Omonia 35 stepeni...Bice bolje u sledecoj rundi. Uvek uz Zvezdu!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.