Почетна / Фудбал / Супер лига

Станојевић: Са пет нових играча против Златибора

Тренер Партизана Александар Станојевић изјавио је данас да је утакмица против Златибора у Суперлиги важна и најавио "ротације" у тиму, али не због дуела против Шарлроа, него умора после Сфинтала и дугог пута у Молдавију
ФОТО: ФК Партизан/Мирослав Тодоровић

"Имали смо 120 минута, пут, и играчи су уморнији. Идемо опет на пут и то нам ствара мало проблема. Ово нам је важна утакмица, тако се и припремамо за њу", рекао је Станојевић на конференцији за медије.

Он је најавио пет измена у тиму.

"То је реалност, у Европи се играју утакмице на три дана, зашто не бисмо могли и ми? Надам се да ћемо бити доминантни. Сигурно ћемо ротирати, можда ће Денис Стојковић добити шансу од првог минута, видећемо још. Морамо да ротирамо да би се сви осећали као део Партизана. Биће пет нових играча у екипи. Асано је у добром стању, за Садика чекамо последњи извештај доктора. Ако буду здрави биће обојица у саставу. Не калкулишемо ништа", поручио је Станојевић.

Утакмица осмог кола Суперлиге између Златибора и Партизана игра се у недељу од 19 сати у Ужицу.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Koja je logika?
Pokloniti N. Nikolica da igra u Spartaku, iako je debelo placen, a tebi igra jedan Matic! Godinu dana ne mogu da vidim koje mu je najjace oruzje, sta najbolje ume! Sa njim na Sarlroa?! Ima li iko u toj upravi oci?!
Stanojevicu
Koliko bi ti krvi dao za Partizan u LE?
moma52
Mnogo je negativnih komentara, u medijima, bilo posle utakmice u Moldaviji na račun igre Partizana.To mi je zasmetalo, jer je jedino Partizan pobedio od naših u tom kolu. Međutim, na toj utakmici,u kojoj se igralo na pola terena,a igrači na 5-10 metara ,jedan od drugog i naša tika,nazad taka,ne vidim ko je mogao da se umori. Svi koji su zdravi moraju igrati protiv Zlatibora,jer dobro se sećamo rotacija Kize Milinkovića protiv Pazara,Đukića,Miloševića čije rotacije su nas koštale da se oprostimo u avgustu-septembru od titule i uglavnom od Evrope.Za nas je ovo najbitniji deo sezone i tu moraju svi, koji vrede, da igraju,jer što se sada propusti,znači izgubljenu sezonu.Golman je pola tima,staro pravilo.Nemam ništa protiv Popovića,ali je očigledno da se sa tim momkom,individualno ništa nije radilo.Mlađe selekcije su uglavnom dominantne i golmani nemaju posla,a na treninzima ništa.Kako objasniti da dečko ne zna kojom nogom da krene i kako da ispuca vraćenu loptu?Bonusi problem u Partizanu?
Acko
Partizan titulu sigurno videti nece ni ove sezone zato sto Zvezda nigde nece prosuti bodove. Cak i da ih crno beli dobiju u oba derbija to nista ne znacijer ce neko ponovo otkinuti bodove Partizanu.
PartizanovacSk
Lutovac je vrlo dobar i opasan ali na krilu.
Tetka
Hoće li igrati moj nećak Dušan Lalatović?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.