Почетна / Фудбал / Супер лига

КОШТАЋЕ ИХ ДУГ ЈЕЗИК - Пивић пријавио Звезду и Партизан Дисциплинској комисији ФСС

Разлог пријаве је коментарисање суђења на утакмици 8. кола између Златибора и Партизана
ФОТО: И. Веселинов

Директор фудбалске Супер лиге Александар Пивић поднео је Дисциплинској комисији ФС Србије пријаве против Црвене звезде и Партизана.

Разлог пријаве је коментарисање суђења на утакмици 8. кола између Златибора и Партизана.

Партизан је савладао Златибор у Ужицу 1:0, голом Бибраса Натха из пенала у финишу утакмице.

Одмах после меча Звезда се огласила саопштењем, а дан касније саопштењем је реаговао и Партизан.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krstivoj
Zašto se čekalo Zvezdino saopštenje da bi se kaznila oba kluba. U Partizanovom saopštenje se služe pretnjama istupanja iz lige, protestima grobara ispred saveza, tužbama , traže smene i kažnjavanje njima ne naklonjenih sudija, Optužuju klubove da se sklanjaju na utakmicama protiv Zvezde dok protiv Partizana igraju na nož. Istina je da je gotovo svaki klub oštećen na utakmici sa Partizanom ne ulazim u to da li je to bilo namerno ili nenamerno. Pored svega toga traži se povod da bi se kaznila oba kluba. Piviću zašto si ćutao na sve pretnje ucene i vređanja koje su gotovo neprekidno tri godine dolaze iz humske
LAZAR BGD
Meni se čini da fss,klubovi BOLJE NPOVEDU RAČUN DA NAM REPREZENTACIJA sada SVAKOM POŽELJAN PROTIVNIK,da nam klubovi gube od doskora AUSAJDRRA"! DA NAM KFUDBAL PADA SVE NIŽE I NIŽE DA NAM U FSS SEDE DOSKORA "VOĐE"NAVIJAČA DA NAM KLUBOVE VODE"KADROVI KOI"NI KAMENČIĆ NE SUTNUŠE,A O POTERNICAMA DA NE GOVORIM!NARODE OVDE NAS NEKO Z******A!
Stari delija
Ma ovde pomaže samo zabrana rada u fudbalu i za jedne i za druge.Oni su potpuno isti, tako se održavaju u sedlu!! Njih ne zanimaju loše igre svojih ekipa, bitno je samo da ima šta da se kaže za one druge. Zvezda ništa ne reče o porazu na Kipru, posle čega nam se "smeši" kataklizma, ako ne daj bože ne prođemo u Ligu Evrope, što nije nemoguće, a zato vide nešto što može da se kvalifikuje kao previd, a što se često događa i u njuhovu korist.Partizan isto, igra u Moldaviji ispod svakog nivoa a u prvi plan izbija rat sa komšijama! Ljudi urazmite se jednom ili se povucite sa položaja i pustute da vaši timovi igraju fudbal, ako je to moguće na mnogo višem nivou! Uzgreb svim našim klubovima želim uspehe u tekućim kvalifikacijama.
MARKO
STO CE RECI PARTIZAN I VOJVODINA KOD ISPADANJA U EVROPI SADA STE UVERENI DA DANAS SVI IGRAJU FUDBAL MALI I VELIKI TIMOVI. SRPSKI TIMOVI SPADAJU U MALE TIMOVE SA BUDZETOM,MNOGI KOMENTARISU KAKO IM DRZAVA POMAZE NA MINUS 30 MILIONA..BOLJE DA KAO NAVIJACI I AKO VOLITE SRBIJU DA POMOGNETE NE OGOVARATE KLUBOVE...PRETITE JEDNI DRUGIMA DONOSITE NEGATIVNU ENERGIJU I JEDVA CEKATE DA KOGA MRZITE ISPADNE IZ TAKMICENJA ...SRPSKA POSLA...
Objasni
Ko da im zabrani?
neno
"Tresla se gora - rodio se miš"... Neće se ništa desiti po ovoj prijavi - možda neke simbolične kazne... Ako dođe do kakvog postupka - dokazivaće se činjenice, koje FSS ne odgovaraju... Zato će samo biti simbolične kazne... Po meni, u saopštenju FK Partizan je sve tačno napisano. A to treba biti što prije zataškano....
beli
Izbacite ih u 3 ligu ako smete....................

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.