Почетна / Фудбал / Супер лига

Милијаш: Није лако играти у Лучанима, али све зависи од Звезде

Помоћни тренер Црвене звезде Ненад Милијаш рекао је да очекује тешку утакмицу у Лучанима против Младости, али да је циљ победа и навео да ће тек после тога његови фудбалери размишљати о плеј-офу за Лигу Европа и дуелу са Араратом
ФОТО: ФК Црвена звезда

"Очекује нас тешко гостовање, играмо против Младости из Лучана, познато је да они играју добро код куће. Свесни смо да неће бити лако, али постоји велика жеља и знамо шта нам је циљ, а то су нова три бода у првенству. Дуели пред европске утакмице су увек тешки, међутим концентрисани смо само на сутрашњи меч и верујем да ћемо успети да победимо", рекао је Милијаш.

Фудбалери Звезде играју у суботу од 18 часова у Лучанима против Младости, утакмицу деветог кола Супер лиге Србије.

"Нешко Миловановић је дуго био тренер, сада се враћа, сви га ценимо, они ће имати велики мотив против Црвене звезде да се добро покажу и одиграју квалитетно. Није лако играти у Лучанима, са друге стране све зависи од нас, анализирали смо начин њихове игре и ако уђемо добро у меч верујем да неће бити проблема да остваримо и девету победу у првенству", навео је Милијаш.

Звезда ће у четвртак од 16 часова играти у Јеревану против Арарата, у плеј-офу за Лигу Европа, а Милијаш је рекао да је приоритет меч у Лучанима.

"Испратили смо меч Арарат – Цеље , знамо да ћемо играти против Арарата, али и поред тога прво размишљамо о утакмици у првенству, па се окрећемо припреми европског дуела", додао је он.

Говорећи о густом распореду, Милијаш је рекао да у Звезди нема мање важних утакмица и да је у свакој од њих циљ победа.

У вези са саставом екипе, Милијаш је рекао да су осим Ричмонда Боаћија сви здрави, а да је Секу Саного имао проблем са зглобом.

После осам кола у Супер лиги, Звезда је једина непоражена и има свих осам победа. Младост је шеста на табели са 16 бодова.

"Ова екипа је показала играма и резултатима да може много више, из утакмице у утакмицу игра све боље. Цео стручни штаб верује у играче и сигуран сам да ће временом то бити на вишем нивоу. Имамо много квалитетних играча који тренирањем и залагањем заслужују шансу. Осцилација има, али се трудимо да играчи који су најспремнији и психички и физички почну утакмицу", рекао је Милијаш.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jovan
Sutlijas..sve sto s manje od 3 razlike pobeda bude sutra to je Tvoja i bruka Rada Neimara...A u cetvrtak,glatko one gare iz Jermenije da kasirate..mani kuknjavu
Komedija
Daj boga ti cuti.Kako se on kao vajka nije lako igrati u Lucanima, a kod zvezde sve utakmice sklanjalice.Jedino nije protiv partizana u derbiju i tu i ne pobedjuju.Izgube ili bude remiProvidni ste fk kokeza
Marko
Kako bi bilo da se gromada skloni a sklonila se pred belgijancima jadan li si svojim komentarom...
KOMSIJA kluba malog,109 puta u derbiju napunjenog
A primili ste i blizu 400 komada od Zvezde, gol razlika vam je -52...zato pst, mali klub svima znan beogradski partizan...
Stručno
Hladno -6 a ide zima bice sibirska -30
Ultra
100% si u pravu. Cim sudija ne pokloni penal, partizan ispade iz evrope. U domace prvenstvu im sudije jos pomazu da ostanu u zivotu, koliko toliko.
Ko o cemu
kao protiv zlatibora kada partizanu izmisle penal.
Прикажи још одговора
Napred Zvezda, Milijas legenda kluba
Crvena Zvezda sampion sveta,Tokyo!1)VIZUELNI DOKAZ:Snimak finala gde prvak Evrope Zvezda,pobedjuje sa 3:0 Colo Colo,prvaka J.Amerike,koji je bio bolji od velikana Flamenga i Boke Juniors;2)MATERIJALNI DOKAZ:Pehar koji se nalazi u zvezdinom muzeju od 2019.(Ne Toyotin,koja je bila sponzor od 1980.,nego onaj zvanični pehar,koji su dodeljivale UEFA i COMNEBOL jos od 1960.,a Zvezdi tada u Tokiju urucio Uefin zvaničnik);3)DOKAZ VELIKANA:Real,Mancester itd.,na svojim zvanicnim sajtovima tvrde,da su osvajanjem interkontinentalnog kupa postali svetski prvaci.Tako Real npr.,na svom sajtu,na engleskom pod"History"piše,da su 1960.,osvajanjem interkontinentalnog kupa"...krunisani za prvake sveta"a Mancester na svom sajtu pod"History"doslovno kaže,da su 1999.,pobedom u finalu u Tokiju"...postali klupski prvaci sveta u fudbalu";4)ZVANIČNI DOKAZ:Zvanicna institucija svetskog fudbala,FIFA,donela je statut,oktobra 2017.,po kome se svi pobednici interkontinentalnog kupa priznaju za ZVANIČNE prvake sveta!
Navijač@čombe
Samo covek doneo cetiri neoboriva doksza da je Zvezda svetski prvak 91
Čombe@Napred Zvezda, itd
Ovaj navijač Zvezde koji menja nikove kao čarape (FK CZ velikan, Bari + Tokyo, Navijač prvaka sveta, kao i ovaj današnji nik), živi pod demagoškom blokodam i na svet gleda kroz crveno bele naočari. On na Zvezdu gleda kao na mitsko biće! Kada bude skinuo ove naočari, odjednom će mu se svet prikazati u sivim tonovima, jer takva je sadašnjost Zvezde i njeni rezultatim u Evropi, njena kadrovska i finansijska situacija. Za očekivati je da će ovaj navijač Zvezde više neće pisati ovakve apologetske tirade na ivici kliničkog debiliteta jer stvarnost je turobna!
Lord Ajvar
Na tvoju konstataciju da nije lako igrati u Lučanima, ja kažem ne bi trebalo za nikoga biti lako da igra protiv Zvezde! Ali, za ovo drugo je potrebno da Zvezda igra brzo (sa najviše dva dodira) i snažno u duelima (da sve pršti) i da ekipa (a ne pojedinci) ima pobednički menatlitet. Da Zvezda igra ofanzivan fudbal i da barem jednom u poslednjih 10 godina odigra presing. Pošto od ovakve Zvezdine igre nema ništa, onda nije čudno što smo onako igrali u Albaniji, ili što smo ispali od smešnih Kiprana! Drugim rečima, Zvezda nema jasnu koncepciju igre, a kadrovska politika joj je na najnižim granama! HITNA PRIVATIZACIJA!
Lord Ajvar@Ultra
Ti si član onog čuvenog hora pajaca i klovnova koji samo aplaudiraju i hvale ove veleumove koji vode Zvezdu u propast, dovodeći na desetine drugorazrednih bezvrednih afričkih “kapitalaca” i škartirajući svoju decu! Ovakva Zvezda koju vode ovi veleumovi je groteskna metafora jednog kluba, koji je u poslednjoj fazi trulenja, dužan na desetine miliona evrića! Gde nestade oko 60 miliona evrića koje je Zvezda zaradila od UEFA za dve uzastopne grupne faze LŠ?! Oseća se metalni ukus promašenosti na usnama!
Ultra
Uprava treba tebe da angazuje, jer ti imas viziju kako zvezda treba da igra. Jedino mi nije jasno kako te jos niko nije zaposlio, kako niko nije video toliki potencijal u tebi? Ajde, u zvezdi rade neznalice, ali kako niko od ostalih postenih klubova da ne prepozna takav talenat, pa da im svane, i rezultati da imaju...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.