Почетна / Фудбал / Супер лига

Станојевић: Нисмо у потпуности контролисали утакмицу

Александар Станојевић, шеф стручног штаба Партизана, остварио је трећу првенствену победу после повратка на клупу црно-белих
ФОТО: И. Веселинов

До бодова смо дошли много теже него што смо очекивали. Нисмо у потпуности контролисали утакмицу. Играчи су били тешки и уморни, тако да их разумем што нису били на свом нивоу. Важна је победа и да се одморимо за следећу утакмицу. Морали смо да будемо чвршћи у фази одбране, да противник не долази лако у нашу трећину терена и да реализујемо више шанси – казао је Александар Станојевић, тренер Партизана.

Дејан Рађеновић, тренер ОФК Бачке, није био задовољан само резултатом у Хумској:

Свесно смо препустили иницијативу црно-белима, имали смо добре ситуације пред голом у првом полувремеу. Да смо угрозили црно-беле пре одмора утакмица би отишла у другом смеру. Партизан је јак тим и знао је да искористи прилике у наставку. Игра из овог меча је путоказ како да наставимо даље.

Коментари37
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mirce
Zasto Vujacic ne dobija sansu pored ocajnog Vitasa i iscedjenog Ostojica.
Madjionicar @ Mirce
2 su potencijalna odgovora na to pitanje. 1- Vitas mora da igra. 2- Vujacic je (jednako kao i onaj Lalatovic sto su ga doveli, a ni njega nema nigdje) toliko los da su cak i ovakvi Vitas i Ostojic bolji od njega. A ti sad izaberi koji ti se odgovor vise svidja.
Trener
Zato sto i takvi kakvi su - bolji su od njega.
Rale
Igra u poluvremenu je bila losa ali da je samaranje lopte rukom u 7 minutu dosudjen opravdani penal,verovatno bi dali jos neki gol.Sudije se preplasile zvezdinih Saopstenja pa ne sude ono sto se mora samo da bi se naudilo Partizanu.
Pigeon
U prvom poluvremenu smo se vratili u vreme stitarca. Bezidejna igra, beskrajna dodavanja, okolo-naokolo, preskakanje Sume, da mu umre majka ko udje u 16m...Totalno pogresno (ne znam ko je kriv?). Svi znaju kako da igraju protiv Partizana! Stavis zglobnjak i teraj! A bunker se razbija po bokovima. Ili centarsutevima (sto kod nas ne moze jer nemamo takvog spica) ili probijanjem pa povratnim loptama (kako smo dali gol u Belgiji i juce onaj prvi). Nazalost, u prvom poluvremenu Stojkovic i Markovic nisu nijednom probili stranu!? Stojkovic nije krilo, uvek kada primi loptu, umesto da siri, on se uvlaci u guzvu; Markovic uzasan, igra sve gore i gore, a verujem da pojma nema sta to treba da igra! Ako je Stanojevic konacno shvatio sta treba da resava (bunker protivnika) onda treba da iskoristi pauzu, da ekipu tako i uigrava. Pored onakvih pasova Sume i baba Stanojka bi postala golgeter lige, ali Sadik se umuljavi, pa...Posebna prica Vitas i Miljko, od kojih bi i cunjevi bolje reagovali kod gola
NAVIJAČ penaltizana,viceprvaka sveta u penalima
Mislim da sledexe godine napadamo Europa conference ligu. Od LŠ i LE smo se oprostili.
Луциано
Кука новинар Пантић што је доведен Миљковић слажем се могао је бољи бек да се нађе а шта је Милошевић довео сво време је лутао довео пешукић и Вујачића ни минут нису играли сво време неможе одбрану да састави он је довео витаса он је довео оног кракатог Лалатовића он је продужио уговор Остојићу он је довео брежанчић и шта сад имамо ништа .једина добра ствар су голман Поповић. Стевановић. Денис Стојковић Лазар Павловић и остали млади играчи али неке је и Мирковић ставио у први тим .тако да Пантићу не пљуј по партизану до скоро ниси излазио из клуба понашао си се као да си председник.и сад напада Станојевића а Илијев мезимац памтићев каже да је долазак Станојевића врхунски потез и задњих неколико год

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.