Почетна / Фудбал / Супер лига

Бивши капитен Звезде ново појачање ТСЦ-а

Играч који је каријеру започео у фудбалској школи ОФК Београда, након чега је био капитен Црвене звезде, да би потом играо за московски Спартак, у ТСЦ је дошао из португалског Тондела
ФОТО: Фејсбук/ФК ТСЦ

Одбрамбени фудбалер Марко Петковић потписао је данас двогодишњи уговор са ТСЦ-ом, саопштио је клуб из Бачке Тополе.

Играч који је каријеру започео у фудбалској школи ОФК Београда, након чега је био капитен Црвене звезде, да би потом играо за московски Спартак, у ТСЦ је дошао из португалског Тондела.

- После Тонделе, у овом прелазном року, ступио сам у контакт са тренером ТСЦ-а Золтаном Сабом. Већ сам доста тога доброг чуо о клубу, што се и показало тачним. ФК ТСЦ је изузетно организован клуб, тако да сам се брзо определио и лако договорио око сарадње. Од првог тренутка осећам се овде веома добро, прихватили су ме одмах, а услови су веома добри. Терени су одлични и заиста сам задовољан - рекао је Петковић на данашњем представљању у Фудбалској академији ТСЦ у Бачкој Тополи.

Петковић је послао поруку свим навијачима да се чувају и буду здрави у овим временима и да не губе наду да ће следеће године поново имати прилику да свој клуб бодре на свом, али и на стадионима у Европи.

- Желим и да учествујем и у наставку добрих резултата са којима је овај клуб почео пре неколико година и верујем да ће ТСЦ поново играти и европско такмичење, што је за мене додатан мотив - додао је Марко.

Петковић игра на позицији десног бека, али може да покрије и позицију штопера, у клубу је дошао као слободан играч и задужио је дрес са бројем 33.

Марко Петковић је рођен у Сремској Митровици 1992. године, а био је члан репрезентације Србије за играче до 19 година, као и капитен у тиму до 21 године 2013. године.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dejavu
Zašto je njemu toliko pala karijera.
Zvezdas
Dobar igrač. Zašto ga nismo vratili kod nas?
Nislija
Zato što smo ga jedva i prodali. Tada su svi kukali da treba da ide. Što bi ga vraćali sada ?
JA
Znaci romaleni su zatvorili i tu utakmicu za par sezona.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.