Почетна / Фудбал / Супер лига

Стевановић Ситијев за 6,5 милиона евра, али ту су и бонуси!

Партизанов вундеркинд овериће 1. јануара петогодишњу сарадњу с клубом из Манчестера и остаће шест месеци на позајмици у Хумској

Филип Стевановић је, од синоћ, дефинитивно нови члан Манчестер Ситија!

Партизан је прихватио понуду Грађана вредну 6,5 милиона евра и српски вундеркинд 1. јануара 2021. потписаће петогодишњи уговор с вицепрваком Енглеске, уз обавезу да до краја сезоне остане на позајмици у Хумској.

На сагу на релацији Хумска – плава страна Манчестера коначно је, сходно најави Журнала, стављена тачка: преговори су трајали скоро седам дана и, јуче око 18 часова, са Острва је стигао „завршни” папир неопходан за финализацију трансфера.

На Топчидерском брду су, није тајна, очекивали да „свежег” 18 годишњака (25. септембра постао пунолетан) продају за више новца, бивши тренер Саво Милошевић помињао је 15 милиона евра (?!), међутим...

Парном ваљку никад таква понуда у званичној форми ни од једног клуба није стигла за Стевановића!

Британски медији су спекулисали са шест милиона фунти, у српским фудбалским круговима још првог дана октобра помињало се осам милиона евра, али...

„Точак среће” зауставио се на милион и по мање, интересантно – без процената од наредне продаје.

Филип Стевановић ће, по многима, ускоро много више да вреди, али... Партизаново руководство није смело да се коцка, убудуће – требало би много више пажње да посвети реторици, нарочито људи којима трансфер политика није примарна у опису послова!

Каква је судбина рођеног Ужичанина (иначе, из Ариља) по окончању ношења црно-белог дреса, од 30. јуна 2021?

Из Манчестер ситија му је предочено да ће прве сезоне поново негде на позајмицу – у Холандију или Шпанију, па, ако заслужи, извадиће карту за „Етихад”, играње у друштву Де Брујнеа, Агуера, Жезуса, Стерлинга, Вокера..., што би Партизану, сходно учинку, могло да донесе још два милиона евра кроз бонусе (отом-потом).

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istina je u nama
Brzi na jeziku, spori na delima, to je karakterna osobina nase nacije poslednjih decenija..Znate li dobri ljudi kada cemo poceti da se borimo za sve sto volimo i vrednujemo? Samo kad dodirnemo dno. Kakva drzava, takav je i sport, naucio sam vremenom. Svi primaju plate, dan za dan....a sta ce bti za godinu dana, vrlo retko se ko pita. Zelim sto pre da se Partizan raspadne, da potonemo, da nas nema, jer samo tako ce pacovi napustiti brod i samo tako cemo se ponovo roditi. Ovo sve zelim jer Partizan volim iznad svega. Kao klub nikada nece da ne stane, dok su mu deca verna. Ima nas, znam da nas ima. Ponovo ce se pevati na JNA i ponovo cemo praviti lepa i trajna secanja za nasu decu i unuke. Bice opet lepo i fudbal ce se igrati. Pozdrav svim dobrim ljudima u Srbiji. Napred Partizan!
Kjus
Sramota je ko nama vodi klub i koji su to antisportski, ne medioriteti, pošto ne dobacuju ni do mediokriteta. Svejedno, ovo je samo jedan od naših mladih talenata koji će završiti u drugorazrednim evropskim klubovima, zaraditi u medjuvremenu dosta novca, pre nego što počne sa 25 razmišljati o završetku karijere. To je posledica celokupnog okruženja u kome se živi i radi u Srbiji. Prevara, laž i spin na sve strane, negativna selekcija uvek i svuda, pa svako ko ima elementarno poštenje i integritet nema nikakve veze sa klubom, opštinom, Republikom, tzv državom. Zbog svega toga, možemo mesecima čitati hvalospeve o nebrušenom dijamantu, a onda na derbiju vidiš da Filip umesto majstorstva, gol postigne posle tri kontakta, i traljavim šutom i odbitkom od protivnika. Ja mu, naravno, želim svu sreću i svako dobro, ali van ovog brloga, jedino mu može pomoći da se ostvari enorman radi i posvećenost fudbalu.
Dule "Grobar"
Oo je uvreda elementarne sportske inteligencije svih navijaca: SVE ISPOD 10 miliona za Stevanovica, jeste obicna prevara i kradja Kluba. Neko je uzeo u svoj dzep masnu proviziju i potpisao taj bedni ugovor. UPRAVA NAPOLJE!
Daki
Ma kakvi 10, 15 je Savo sanjao.... Sadik i Fića, ni 10mil.skupa...avioni, kamioni....
JUG
Neće"uprava"da ode pišući ovde"UPRAVA NAPOLJE"!Treba da se skupe navijači iz Beograda i okoline i pred prostorije kluba!Nama sa JUGA SRBIJE NIJE IZVODLJIVO I SVE SADA ZAVISI OD VAS IZ BG!
Željko Pavlović
Bravo.
Zivota
Zna se gde bi ti eventualni bonusi zavrsili, na cijim racunima....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.