Почетна / Фудбал / Супер лига

Вујачић: Биће још шанси да приђемо Звезди!

Игор Вујачић, у Партизановом тиму против Мачве после 134 дана, зрачи оптимизмом без обзира на лидерову предност
ФОТО: М. Спасојевић

Сигуран у одбрани, опасан у нападу – суд о партији Игора Вујачића, дефанзивца црно-белих, у Партизановом слављу (теже него очекиваном) над Мачвом (2:0), на Топчидерском брду, после болног пораза од Радничког у Нишу, нотираном као – повратак на тријумфални колосек.

Стасити Црногорац заиграо је за Парни ваљак, веровали или не, после тачно 134 дана (још од 19. јуна и гостовања Војводини у Новом Саду) и, општа је оцена, оставио позитиван утисак. Речју – задовољио.

- С обзиром на то да нисам играо дуго, свакако да сам задовољан што сам уписао прве минуте ове сезоне. Увек је лепо истрчати на зелени тепих на нашем стадиону, што се тиче игре – увек може боље, наравно – чврсто стоји на земљи Игор Вујачић, пристигао у Хумску лета 2019.

Мало је недостајало да постигнете и погодак, једном сте, после прекида, покушали атрактивно, да је лопта ушла - било би за ТВ шпице?

- Имао сам две шансе да затресем мрежу, није се, на жалост, догодило... Идемо даље, важно је да нисмо примили гол!

Одушевиле су вас речи тренера Александра Станојевића недуго после инаугурације да ће да пружи шансу свим играчима, помињао вас је у позитивном контексту - као репрезентативца Црне Горе?

- Од самог старта са шефом Станојевићем имам одличну комуникацију и, наравно, годе ми похвале са његове стране. Надам се да ћу да испуним очекивања.

Партизан је пропустио шансу да смањи предност Црвене звезде, шта мислите - хоће ли да буде још ситуација идентичним оној после лидеровог ремија код куће с Јавором?

- Тачно, пропустили смо лепу прилику да приђемо Звезди на табели, међутим... Надам се да ће да их буде још! На крају, морамо да гледамо себе, да играмо што боље...

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lala
Pricicete zvezdi kad prosetate pored zvezdinog stadiona.
Dragan Lo
Je.o te, ima'l neko od nas pismen? Žurnal pre objave komentara treba da nam traži dokaz o završenoj predškolskoj ustanovi.
Trt Milojka
Izvini pismeni nismo te prepoznali, možda zbog psovke.
Koj Moj
Ovaj isto kao i Bandalovski ima i taj play off, e pa nema.
MILAN
Bice vise sansi da se Zvezda jos vise odlepi..
Zenga
Nece sine her vi u naredni 4 utakmixe necete uzet 7do 8 bodova a to do kako nebitan igrac 2 godine grejes klupu I sad dajes make izjave ko to igrac

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.