Почетна / Фудбал / Супер лига

Бојић спреман за Звезду

Најбољи стрелац Војводине опоравио се од корона вируса
ФОТО: И. Веселинов

Из табора Војводине стижу позитивне вести о негативном тесту Петра Бојића на корона вирус. Најефикаснији фудбалер Лала пропустио је последњу утакмицу против Металца која је завршена поделом бодова (3:3). Бојић је био у изолацији све до јуче, када се прикључио екипи на тренингу.

- Срећом, Бојић није имао тегобе нити било какве симптоме. Тренирао је самостално код куће колико услови то дозвољавају. Јуче се прикључио саиграчима, а од понедељка ће моћи да тренира пуним интензитетом. Процена је да ће бити спреман за дерби са Црвеном звездом – изјавио је др Владимир Чолаковић.

Доктор који брине о здрављу фудбалера Војводине истакао је да су, осим голмана Николе Симића који је због теже повреде лакта два месеца ван строја, сви здрави и да су саниране ситне повреде.

- Очекујем да комплетна екипа од понедељка буде у тренажном процесу и да ће тренер Ненад Лалатовић моћи да рачуна на најјачи састав за меч против шампиона – рекао је Чолаковић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Ni tri Bojica ne pomazu ako Zvezda zaigra svoju timsku igru...
Marko
Pre ce biti nereseno,nada je nada stvarnost nesto drugo,nadala se i Srbija Evropi sa domacim igracima...
Lokano
Tako jeee
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.