Почетна / Фудбал / Супер лига

Александар Станојевић: Нису нас угрозили, до пречке

Био је задовољан крајњим исходом тренер Партизана Станојевић, док је Жигић похвалио своје изабранике за велику борбу
ФОТО: Твитер/ФК Партизан

Не знам да ли нам је нека екипа стварала проблеме, ово је прва екипа која је то урадила на нашем терену. Али, опет, нису нас угрозили, до пречке, пре тога су имали један шут. Тешка утакмица, као што смо и очекивали. Нисам задовољан што ми као Партизан нисмо били довољно опасни и што нисмо стварали више шанси – казао је Александар Станојевић, шеф струке Парног ваљка.

На другој страни, иако је његов тим поражен, Жигић је имао разлога за задовољство:

Огромна захвалност момцима на труду и борби, али то је било мало за бод. Показали смо још једном да смо уз Звезду најбоља одбрана у Лиги. Не умањујем победу Партизана, али Пролетер је био добар, имали смо и ту пречку у финишу.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ziki
Ništa od pobede voše sutra....da je ostalo nerešeno i sutra bi bilo...
Mirce
Stanojevic ne zna sta je motorika i da su preko potrebni igraci koji se mnogo krecu i prave pometnju u protivnickoj odbrani.Nedopustivo je da su igraci odseceni i da se kriju od lopte jer ne znaju da igraju, sto zahteva da se dovedu vise kvalitetnih igraca.Tim se pravi u decemru za iducu sezonu a ne u avgustu.
razmonter
Sve sam rekao.
Deki
Džaba pričaš. Stanoje kaže da oni nas nisu do prečke ugrozili. A da li mi njih jesmo pre gola? Nismo! Čak ni iz penala!
Rale
Tako igraju svi protiv Partizana, bunker i iz kontre naprave jednu polu priliku i redovno nam daju gol i uzmu bod ili tri.Ovog puta se desilo isto samo sto smo imali mnogo srece.Sta je pouka iz svega, da nam treba rasan golgeter koji ce da realizuje bar dve sanse a ostali najmanje jednu.
ljubo
ebes taj fudbal kad treneri igraju na bod pa ako uspe dobro onda budu nagradjeni selektorskim mestima u u16 u18 .

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.