Почетна / Фудбал / Супер лига

Терзић: Нико ми није нудио место председника ФСС, имам много посла у Звезди

Прича се да је и Терзић један од оних којем је нуђено да дође на место председника ФСС, али је он то демантовао
ФОТО: Танјуг

Место председника ФС Србије се не нуди. Постоји председник који има мандат. Ништа ми није нуђено. Планови су ми везани за Црвену звезду, имам превише посла у клубу и не желим да ми нешто друго скреће мисли. Нико ми није нудио да будем председник ФСС. Имам много посла у Црвеној звезди – закључио је Звездан Терзић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pepe iz New Yorka
Problemi ,problemi ,a to su ,Menagjeri Aghenty i Evri (Dolari)oni su upropastili i Nas Futbal i Prodali nase Mlade (nije mi Jasno kako i dokle ce ih Inostrane Klubove jos Trpeti .)a da je ostala nasa Yugoslavija ,Evo Nasu Rep..Oblak,( Handanovic) Srna ,Kolarov, Matic,Savic(Atletiko),Rakitic,Kovacici,Modric,Dzeko,(Magjusic, ) Kataj, Perisic, (Pijanic, ..
SUDIJA
Ašta se ti naturaš? Vidić je rekao o tebi sve kao zvezdaš da ne bude da smo samo mi partizanovci ocenili tebe kako treba .
moma52
Voleo bih da znam, kakvog to previše posla ima Terzić ili njegovi iz suprotnog tabora.Čime se to oni bave, osim prosipanja državnog novca i to bez ikakve odgovornosti.Zaduženi do guše i jedni i drugi i umesto,ultimatum ,da vrate dugove,pokažu da nešto znaju da rade ,a oni samo gazduju državnim novcem,bez ikakve kontrole,a država sipa li sipa.To je jedino još kod nas,a fudbal najprofitabilniji sport na svetu.No, mafija vodi fudbalske klubove i niko neće da dira u osinjak.
Cole
Pa ko bi ti nudio sa takvom biografijom!
miša tumbas
Pa normalno da ti niko nije nudio to mesto, sam si pustio informaciju nebi li ti neko to možda ponudio a razlog je jel ti likovi sa atletske staze vode klub i ti bi sad negde gde je manje takvih

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.