Почетна / Фудбал / Супер лига

Станковић пред Металац: Само размишљамо о победи

Црвено-бели сутра од 16.00 гостују екипи Металца у оквиру 18. кола Супер лиге
ФОТО: ФК Црвена звезда

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да његова екипа жели да полусезону заврши на прави начин и додао да, уочи меча с Металцем, црвено-бели размишљају само о победи.

- Имамо и ротацију и снагу и жељу и вољу да приведемо полусезону крају на прави начин. Прошли смо у шеснаестину финала Лиге Европе, сутра завршавамо првенство за ову годину, у петак ћемо надам се проћи даље и у Купу. То су три фронта на која циљамо ове године и морамо имати снаге за обе утакмице - рекао је Станковић.

Фудбалери Звезде сутра од 16.00 гостују екипи Металца у оквиру 18. кола Супер лиге.

Црвено-бели су први на табели домаћег шампионата са 50 бодова, док је Металац на 11. позицији са 25 освојених бодова.

- То је тим који стално жели да игра фудбал. И када су губили код куће, успевали су да преокрену резултат, али и када су имали предност, противници су их стизали. Не одустају од свог стила, али ми ћемо пробати да забележимо победу и освојимо нова три бода. Потрудићемо се да им одузмемо све квалитете који имају, али је приметно да они играју боље из меча у меч - рекао је Станковић.

Како је навео, они имају времена за тренинге и уигравање „и то је предност свих екипа које играју против Црвене звезде”.

- Ми немамо времена за то, код нас је распоред четвртак-недеља и само размишљамо о утакмицама и опоравку. С друге стране, они имају по недељу дана да се спремају. Међутим, навикли су играчи које тренирам на то и сматрам, без потцењивања, да нам је довољан и један дан да одузмемо противнику оно што раде најбоље, те да имплементирамо нашу игру. По то идемо и о другом резултату не размишљамо - истакао је Станковић.

Станковић није превише говорио о Лиги Европе, већ је искључиво био фокусиран на наредна два меча.

- Тренутно размишљамо о Металцу, па о Раду, па о одмору. Има два месеца до те утакмице (против Милана) и желимо да се у миру најбоље могуће спремимо, те да будемо прави. Циљ је остварен, сада нам преостаје да уживамо и да не одустајемо, али заиста размишљам само о ; томе да ово полусезону приведемо крају на прави начин - рекао је Станковић.

Станковић је, такође, искористио прирлику да изјави саушчешће породици преминулог Золтана Саба, тренера ТСЦ-а.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.