Почетна / Фудбал / Супер лига

Слободан Урошевић памти пораз у Новом Пазару: Реванш са каматом

Биће одлично ако опет не примимо гол – прижељкује леви бек црно-белих 13. меч ове сезоне без капитулацијe
ФОТО: В. Марковић

На отварању пролећног дела првенства Партизан је головима Немање Јовића, Филипа Холендера и Лазара Марковића против Напретка дошао до осме узастопне победе. Пред црно-белима је сутра ново искушење у шампионату, у другом везаном сусрету на свом стадиону.

Ривал ће бити повратник у елитни ранг Нови Пазар, јесенас успешнији за гол од тад момака Сава Милошевића после два преокрета било је 3:2. Један од актера шокантног неуспеха у граду на Јошаници био је бек Слободан Урошевић.

- Нови Пазар је показао да је неугодан противник, савладао нас је. Даћемо све од себе да нашем стадиону поправимо утисак и остваримо победу – реченице су Слободана Урошевића, левог бека црно-белих летос на стадиону крај Јошанице.

Партизан је до прве победе дошао без примљеног гола, Владимир Стојковић није имао великог посла. Нема сумње да у црно-белом табору не би имали ништа против да вежу још један меч без гола у мрежи, укупно 13. од повратка на клупу Александра Станојевића.

- Најважнија су три бода. Не могу да прогнозирам да ћемо победити без примљеног гола, али свакако да тежимо ка томе и учинићемо све што је до нас да тако и буде.

Прво првенствено коло Урошевић је преседео на клупи, одлуком тренера Александра Станојевића шансу су добили Лазар Марковић, Милош Јојић, Сејдуба Сума, Жан Кристоф Бајебек и Лазар Павловић.

- Били смо одлични против Напретка и заслужено славили. Први меч после припрема увек је незгодан. Добро смо се показали, најважније од свега је да смо успешно почели пролеће – истакао је Слободан Урошевић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zvrk
Pigeon,zasto zloba i mrznja,imaj ljudskosti pa napisi Sale je stabilizovao Partizan,12 utakmica bez poraza i 8 bez primljenog gola.PORAZ OD NISLIJA I podela bodova bilo je uhodavanje,kopiras Z Pantuca sa mrznjom prema treneru naseg kluba.pitam ja tebe VOLIS LI TI PARTIZAN?
Pigeon
Nema te kamate koja bi to mogla da naplati. Taj poraz nam je odredio put u ovoj sezoni, drmanje stolice Savi i polagana priprema terena za razmontera i ispadanje iz Evrope sa njim...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.