Почетна / Фудбал / Супер лига

Вељко Симић после шокантног меча на Бановом брду: Дуго ћемо да жалимо

Простора и времена за испуштеном приликом, међутим, Новосађани немају. Лале су већ јуче преподне одржали тренинг, јер их у среду очекује ново искушење
ФОТО: И. Веселинов

Војводина је на Бановом брду прошла путем од ивице амбиса, јер је Чукарички већ у 12. минуту имао предност од 2:0, потом је Марко Доцић сјајним шутем из даљине погодио пречку гола, да би се изабраници Ненада Лалатовића тргли, искорачили са стазе која их је неумитно водила ка неуспеху и крену ка повратку у утакмицу, а онда и победи.

У наставку, посебно после искључења Срђана Мијаиловића, везисте бело-црних, у 48. минуту, тереном је загосподарила Стара дама из Новог Сада.

Предвођена расположеним Вељком Симићем и двоструким стрелцем Миљаном Вукадиновићем, Лале су за само два минута, смањили резултат и изједначили, а у 80. минуту стигли су до преокрета голом Симића и широм отворио пут ка победи свом тиму. 

- Терен на Бановом брду био је на ивици регуларности и баш због тога утакмица добија на тежини – каже Симић.

Имало је шта да се види: од бројних дуела, лепих акција, до чак шест голова, а ми ћемо још дуго жалити за пропуштеном приликом да се из Београда вратимо са сва три бода. Живот иде даље, већ у среду нас очекује нови, тежак дуел са  Вождовцем, потрудићемо се да остваримо прву овогодишњу победу и  наставимо пут ка пласману у квалификације за Лигу Европе. Одлично сам се снашао у новој средини, саиграчи су ме веома лепо прихватили и убеђен сам да ће у најскорије време све да дође на своје место и да ћемо наставити да потврђујемо квалитет и снагу.

Војводина је дозволили Чукаричком да је нападне пред истек надокнаде времена и стигне до изједначења у буквално последњем секунду утакмице. Стефан Чоловић, бивши играч Пролетера из Новог Сада, одапео је леп волеј ка мрежи Николе Симића.

Простора и времена за испуштеном приликом, међутим, Новосађани немају. Лале су већ јуче преподне одржали тренинг, јер их у среду очекује ново искушење.

Упркос проблемима с којима се Војводина у последње време сусреће, играчи црвено-белог тима, стиче се утисак, решени су да на делу докажу снагу и забележе важну победу, како би показали менталну и физичку снагу и задржали треће место, уједно и одржали предност од четири бода у односу Чукарички.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Nemate zasto zaliti kada ste pokradeni od sudije....
007
Kakvo dugo žaljenje. Igrajte vi stalno ko u drugom poluvremenu pa ćemo dugo slaviti
šteta
Nakon poništenog regularnog gola i primljeng u osmom minutu sedmominutne nadoknade rezultat je ok, samo nastavite tako

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.