Почетна / Фудбал / Супер лига

Станојевић: Увек је било тешко играти у Ивањици

Партизан ће сутра од 13.00 гостовати Јавору у Ивањици у 22. колу Супер лиге Србије
ФОТО: М. Рашић

Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је данас да је његова екипа концентрисана само на утакмицу са Јавором и да не размишља о стварима које нису везане за фудбал.

"Фокусирани смо на наш рад, тренинге и утакмице и буквално само о томе размишљамо", рекао је Станојевић на конференцији за новинаре у најави предстојећег дуела српског првенства.

Партизан ће сутра од 13.00 гостовати Јавору у Ивањици у 22. колу Супер лиге Србије.

"Тешко, неугодно гостовање. Знамо шта нас чека. Увек је било тешко играти у Ивањици. Максимално спремни улазимо у ту утакмицу. Јавор је добро почео други део сезоне. Испратили смо све њихове утакмице", казао је Станојевић.

Он је рекао да је задовољан како екипа изгледа у наставку сезоне.

"Мислим да смо компактни, да играмо као тим. Добили смо неке ствари које нисмо имали. Неки играчи су побољшали индивидуалну форму и на бољем су нивоу него што су били у претходном делу сезоне. Подигли смо се сви, али сам опрезан, једна утакмица може да окрене причу. Задовољан сам како радимо и изгледамо, ово је пут којим треба да идемо", рекао је тренер Партизана.

Станојевић је најавио да ће бити четири или пет промена у саставу у односу на претходну утакмицу црно-белих у српском првенству.

Он је навео да ће се његова екипа адаптирати на временске услове, на које не може да утиче, и додао је да је најважније сачувати се од повреда, пошто у оваквим ситуацијама долази до њих.

Партизан ће имати све играче на располагању, осим Александра Миљковића који неће бити у тиму.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Doctor
Opušteno 0:2
Dusan Dzigurski
Navijac sam Kabela iz Novoga Sada ali mnogo postujem nase fudbalske velikane, Crvenu Zvijezdu i Partizana.
Ha, ha, ha...
Ha, ha, ha...
stanoje nevolja
Uvek se javor vama sklanjao, nemoj nista da brines
Terza doktorat
Sklanja se o Zvezda, ali sudije joj ne daju da izgubi od Partizana.
fudbalske sudije
Uz nas je sve lako
Fudbalske sudije
Da dovršim rečenicu, Zvezda je najbolji primer toga.
Mian
Koje vremenske uslove,pa 200km, ionako vasi manekeni vreme provede po Kopu i Zlatiboru. Ljuljaj Javore

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.