Почетна / Фудбал / Супер лига

Ненад Миловановић за Журнал: Одлазим после утакмице са Војводином!

Још само у недељу против Војводине, један од најбољих српских тренера Ненад Миловановић водиће са клупе Младост из Лучана
ФОТО: Н. Неговановић

После казне Дисциплинске комисије ФСС искусни тренер лучанске Младости Ненад Миловановић одлучио је да се повуче са места шефа стручног штаба.

- Без обзира на резултат у утакмици са Војводином, подносим оставку на место шефа струке. Још само на овом мечу предводићу Младост и после тога одлазим. Желим да ови момци које сам са поносом тренирао годинама буду фокусирани само на терен, како би до краја сезоне остварили боље резултате. Што се мене тиче, видео сам у медијима да сам драконски  кажњен, међутим одлуку дисциплинаца још увек нисам добио, тако да је сада нећу коментарисати. Не желим одмазду за Младост, односно да клуб трпи због личних несугласица са ФСС – поручио је Ненад Миловановић, тренер Младости, који ће сигурно једног дана имати шта да каже.

Иначе, Дисциплинска комисија ФСС, казнила је Миловановића са 300.000 динара и забраном вршења дужности у трајању од месец дана, а условно чак једну годину и то због коментарисања одлука судије Живковића на мечу са Радником.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zivota
Zato nam je fudbal tu gde jeste, kad je on "jedan od najboljih srpskih trenera".
Rio Bravo
Kaznu ce platiti vlasnik kluba fabrika.A koje nesuglasice ima g-din Milovanovic sa fss?Data mu je sansa da bude selektor mlade reprezentacije i pokazao je da nema kvalitet za to,sta je trebalo da ga drze za selektora do penzije,a mozda i kad ode u penziju?
Možda i to
Ako tata bide predsednik FSS možda Neško i bude doživotni selektor!
Realan srbin
Covek je potpuno upravu, mafija vodi srpski fudbal,nekome majka nekome maceha, Milovanovic skrenuo paznju na sudjenju Mladost-Radnik, i kaznjava se sa 300 000 S.din zbrana mesec dana vodjenje ekipe, i godinu dana uslovno. Gospodin Lalatovic fizicki nasrne na sudiju na poluvremenu Vojvodina-TSC dobije i crveni karton, i samo je dobio opomenu, a nije mu to prvi put, da bude agresivan i na klupi, i na konferencije za stampu (primer Krusevac) i pitamo se gde je ovde pravda u FS Srbije, nego u Savezu su pravi mafijasi koji su postavljeni iz vrha Drzave !!!
Dobro kažeš
Nekome majka, nekome maćeha, a Boga mi nekome i tata (direktor i lokalni moćnik)! Kad je ničim izazvan postavljen na mesto selektora, bilo mu lepo. Pa je mislio da če i tamo moći da vedri i oblači kao u svom selu. Kad je video da od toga nema ništa, sad se naprasno "setio" da nam fudbal vodi mafija.
Milan
Mislim da svako treba da ima pravo da komentarise sudjenje ako smo vec demokratska zemlja
Ne samo to
Svako ko je šurovao sa Zvezdom i činio nečasne radnje, polako ali sigurno propada!
Uaaa uaaa
Zovi Tončeva i Propadala pa se zali to su tvoji partijski drugovi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.