Почетна / Фудбал / Супер лига

Преокрет Звезде у Суботици у последњих десет минута (ВИДЕО)

Црвено-бели задржали шест бодова предности у односу на другопласирани Партизан
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Спартак – Црвена звезда 1:2 (1:0)

Стадион: “Градски стадион у Суботици”. Судија: Лазар Лукић. Стрелци: Фуртула у 36. за Спартак, а Иванић у 80. и Саного у 88. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Марчић, Шимура, Дунђерски (Спартак), Николић, Павков (Црвена звезда).

СПАРТАК: Дујмовић, Шимура, Иванчевић, Текијашки, Срећковић(од 69. Срећковић), Милошевић, Дунђерски, Савковић, Туфегџић, Марчић(од 90. Ђурасовић), Фуртула(од 69. Јовановић).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гајић, Панков, Милуновић, Родић(од 60. Срнић), Петровић(од 60. Саного), Николић, Фалко(од 27. Бен), Иванић, Фалћинели(од 78. Крстовић), Павков(од 60. Гаврић)

 

Фудбалери Црвене звезде победили су вечерас Спартак 2:1 (0:1) у Суботици у 23. колу Супер лиге Србије.

Изабраници Дејана Станковића губили су до 80. минута, јер је Спартак од 36. минута водио голом Николе Фуртуле, а онда су за седам минута постигли два гола и однели три бода из Суботице.

Стрелци за црвено-беле били су Мирко Иванић у 80. и Секу Саного у 88. минуту. Звезда тренутно има 62 бода уз један меч мање и држи прву позицију на табели, док је Спартак са 37 бодова на петом месту.

 

Коментари59
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

djux
najbolji zvezdanin igrac spartakov golman...da barem pokusa da ispruzi ruke mozda bi i odbranio ali on karakter ispade pa ni da pokusa.....
Marko
Sto ste otpisali tri boda he,he,he,he ....zadrzala sest bodova...
ajde ajde
plakat ćete vi zajedno sa vučkom
ljubo
vidim da se vi admini selektivno drzite vlastitih pravila zasto dozvoljavate ovom da vredja?
Stari delija
E da je ovakvih utakmica više, mogli bi da igramo sa veoma velikim uspehom u Evropi. I ne samo klubovi već i reprezentacija. Prava stvar bi bila da ni jedan naš klub ne bude siguran u pobedu nad bilo kojim protivnikom, već da mora da da sto posto svojih mogućnosti da ostvari pobedu. Ovako mi u našosj ligi imamao 2-3 takve utakmice a ostale se smao otaljavaju, tako da Zvezda i Partizan i nemaju neke velike utakmice zbog čega su i rezultati takvi kakvi su. Ovo što je Zvezda postigla u zadnjih par godina je ogroman uspeh koji je iznad očekivanja. Inače, Deki bi trebao još dosta da radi da bi ekipa delovala ubedljivije. Mnogo malo golova dajemo iz uigranih kombinacija.Uglavnom su to prekidi. Za veće uspehe to je nedovoljno, što pokazuju igre u ovom delu prvenstva, pogotovu u susretu sa Milanom.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.