Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан у сремској равници жели наставак серије и против Инђије (13,00 - САСТАВИ)

– Сума ће бити међу 18 играча, видећемо да ли ће почети – оставио је тренер црно-белих енигму око Гвинејца
ФОТО: ФК Партизан
Инђија – Партизан (петак, 13 часова)
Стадион Инђије. Без присуства гледалаца. Судија: Новак Симовић. Помоћници: Никола Ђоровић и Милош Симовић.
ИНЂИЈА: Јовичић, Алексић, Чалов, Ками, Хрубик, Ђорђевић, Шкорић, Пантелић, Нешковић, Бастајић, Димитров.
ПАРТИЗАН: Стојковић, Миљковић, С. Марковић, Вујачић, Обрадовић, Шћекић, Јојић, Асано, Јовић, Натхо, Холендер.

 

На шести окршај са Инђијом у историји, Партизан иде са циљем да задржи стопостотни учинак у дуелу са данашњим противником.

Још један податак за поштовање је да ће изабраници Александра Станојевића покушаће да у сремској равници сачувају мрежу, као на претходне три утакмице против Инђијаца.

Опрез је неопходан јер је Инђија пре годину дана ремизирала против Црвена звезде као домаћин.

Никад се не плашим – био је одговор Александра Станојевића на питање да ли се плаши да не доживи судбину колеге Дејана Станковића и ремизира крај пруге.

Али, увек сам изузетно опрезан. Гледао сам утакмице Инђије са Звездом, поготово на Маракани, кад је водила пет минута пре краја. Гледали смо и утакмице следећег ривала у припремном периоду и на почетку пролећног дела првенства. Инђијци играју агресивно.

Није желео Станојевић да открије одакле прети највећа опасност из редова Зелених.

Кад год најавим од кога би требало да се причувамо, онда тај играч заблиста.

Могуће да на састав тима за меч са Инђијом утиче и игра у пријатељској утакмици са Телеоптиком (6:0) одиграној у среду.

Утисци су позитивни. Био је добар меч за оба тима. То су све наша деца. И Телеоптик је играо са измењеним саставом. Филип Стевановић се враћа полако, иде узлазном путањом. Фићи је потребно сигурно још десет дана, тако су рекли људи из медицинског тима.

Шамар у виду пораза на врућем терену у Крушевцу итекако је заболео све у табору Инђије, превасходно због тога што су нокаутирани од директног конкурента у борби за опстанак.

Дејан Челар, шеф стручног штаба Инђијаца, много пута је доказао да мму не мањка самопоуздања, а оптимистички је расположен и пред меч са Парним ваљком. Са покрићем или не, знаће се неки минут пре 15 часова.

Припремали смо се уобичајено, као пред сваки меч. Играчима смо дали неколико информација о противнику, присуствовали су видео анализи у трајању од пет минута, остатак времена бавили смо се собом – каже тренер сремског суперлигаша.

Да ли сте спремили посебну тактику за успех против црно-белих?

Развијамо наш модел игре на сваком тренингу, имамо изведене стандардне ситуације и принципе које вежбамо, идеја нам је да не прилагођавамо противнику.

Како оцењујете противнички тим?

Партизан је квалитетна екипа, што показује дуга серија победа. Само врхунски састави способни су да побеђују у континуитету.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.