Почетна / Фудбал / Супер лига

Гаћиновић: Очекујем отворен и леп меч против Спартака

Тренер Радничког Владимир Гаћиновић рекао је да очекује "отворену" и лепу утакмицу против Спартака у Супер лиги
ФОТО: Инстаграм/ФК Раднички Ниш

"Очекујем отворен меч, који ће бити леп за гледање, а ми ћемо покушати да се наметнемо и одмах преузмемо контролу на средини терена", рекао је Гаћиновић за клупски сајт.

Фудбалери Радничког ће у суботу од 14.00 у Нишу дочекати Спартак из Суботице, у мечу 24. кола Суперлиге Србије. Садашњи тренер нишке екипе је у претходном периоду био на клупи екипе Спартака.

"Ако неку екипу добро познајем, онда је то Спартак. Провео сам тамо три године као тренер, са малим прекидима и то је један заиста леп период у мојој каријери. Спартак је квалитетна, организована и добро вођена екипа. Играју нападачки, знају шта хоће и тешко их је савладати. Ипак, уз сав респект према њима, ми имамо своје циљеве у овој утакмици", додао је Гаћиновић.

У претходном колу Суперлиге Србије, Раднички је у Шапцу победио Мачву са 2:0, а Спартак је на свом терену поражен од Црвене звезде са 1:2.

"Желимо да потврдимо тријумф из Шапца и да уз добру игру упишемо нова три бода, која ће нас вратити у борбу за врх табеле", рекао је Гаћиновић.

Раднички је тренутно осми на табели Супер лиге са 34 бода, док је екипа из Суботице шеста са три бода више.

Раднички ће бити ослабљен неиграњем нападача Филипа Касалице и везног играча Тодора Петровића, који ће меч пропустити због жутих картона.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.